Karácsony Gergelynek már meg is van a húszezer aláírás

2021. augusztus 23. 19:41
Kollégáim jelzése alapján már ma összegyűlt a szükséges 20 ezer aláírás, köszönöm, megtisztel a bizalom – jelentette be Karácsony Gergely hétfő este Facebook-oldalán.

Hétfőn kezdhették meg a nyilvántartásba vett jelöltek az ajánlások gyűjtését az ellenzéki előválasztáson. A miniszterelnök-jelöltek számára 20 ezer, az egyéni képviselőjelölteknek pedig 400 érvényes ajánlás összegyűjtése a feladat. Ez a szükséges szám Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármesternekt tehát egy nap alatt meg is lett. 

Ajánlásokat szeptember 6-án reggel 10 óráig az Országos Előválasztási Iroda által hitelesített ajánlóíveken lehet gyűjteni.
Egyéni képviselőjelöltekre érvényes ajánlást csak a választókerületi lakcímmel, miniszterelnök-jelöltekre pedig magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok tehetnek a szabályok szerint. Az ajánlások ellenőrzését 48 órán belül várhatóan elvégezik, így szeptember 8-án tudható lesz, hogy kik vesznek részt a baloldali eseményen. Az előválasztás első fordulójára szeptember 18-26. között kerül sor.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már ma! Ha valaki elolvassa a kommentelőit, a reggeli kávézós videója alatt, akkor kiderül, hogy vannak olyanok, akik már korábban aláírták az íveket. Még ebben sem tudnak tisztességesen viselkedni! Egymás között sem megy nekik nem hazudozni.

Ahol ti mondjátok meg, hogy mi a demokratikus, aki nem tetszik, az nem demokratikus és azt is, hogy kik a polgárok. Ez is úgy van, mint a gazdagok kiválasztása?

Nevetséges...

Ha Karácsony Gergely napi jelleggel Budapest lakosságát nyakon hugyozza, miközben a fülébe súgja: Budapest szabad város szabad emberek, ennyi kell a főváros modern-progresszív lakóinak a húszezerhez és a sokszor húszezerhez...

A kávézós videó alatt el lehet olvasni, nem tegnap kezdték Karácsonynak az aláírást. Még egymás között is csalnak.

Válaszok:
pollip | 2021. augusztus 24. 9:15

Jó volt az ellenzéki pártlista.
Nyilván szimpatizánshoz mentek aláírásért.

Karácsony az előző előválasztáson is csalt . De elnézték neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés