Azért ez már kész röhej!

2021. augusztus 11. 9:30

Bánó András
Hírklikk
Szégyenkezniük kellene amiatt, hogy beoltatták az időseket a kínai Sinopharmmal.

„Jól is szórakoznék a dolgon, ha nem lenne ennyire elkeserítő. Az történt ugyanis, hogy nyilvánosságra került: 2020 novemberében és decemberében kétszer annyi nyugdíjas korú magyar állampolgár halt meg azért, mert a kormány nem volt hajlandó figyelembe venni a járványkezelés legelemibb szabályait sem. Több se kellett a Fidesz propagandagépezetének. A tényleges számokra fittyet hányva, közölték – a már agyonrágott csontnak megfelelően –, hogy: gyomorforgató és álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek, akik pusztán hatalmi érdekből oltásellenes kampányt folytattak, hogy elbizonytalanítsák az időseket az oltással kapcsolatban, és minden a járvány megfékezését célzó intézkedést támadtak. Majd hozzátették: Magyarország az első az oltási versenyben, ahol az elsők között oltották be az időseket, sőt, a magyar nyugdíjasok az elsők Európában, akik már a harmadik oltást is felvehetik.

Kész röhej, hogy a Fidesz – noha közvetve elismerte, hogy felelősek azért, mert a kínai Sinopharmmal oltottak 60 éven felülieket, akikből most már »elpárolgott« az antitest – arra büszke, hogy Magyarország az első az oltási versenyben, ahol az elsők között oltották be az időseket, sőt, a magyar nyugdíjasok az elsők Európában, akik már a harmadik oltást is felvehetik. Mosolyogva nézem minden nap a grafikonokat, és elfog a röhögő görcs amikor azt olvasom, és hallom, ahogy büszkén mondják a hírműsorokban, hogy 28 ezren már a harmadik oltást is felvették! Ezt pozitívan tálalni csak a Fidesz képes! Hiszen, ha meglenne az antitest a beoltottakban, senkinek sem kellene megkapnia most a harmadik oltást. Inkább szégyenkezniük kellene amiatt, hogy rábeszélték a háziorvosokat, hogy azok beszéljék rá az időseket, hogy engedjék magukat beoltani a kínai Sinopharmmal, holott tudvalévő volt, hogy ezt az oltást ilyen korúaknak maguk a vakcinagyártó kínaiak sem ajánlották korábban.”

Fotó: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes én örülök, h. viszonylag hamar, nagyon kényelmesen, ingyen, megkaptam a Sinofarmot, mindkettő után egy hétig húztam magam, nyilván jó erős immun-válasz volt. Néhány nap múlva megkapom, szintén ingyen, a Pfizert. A nyugdíjamat utalták, pontosan. Egyáltalán NEM érzem magam államilag sorsüldözöttnek. Ez a Bánó egy fizetett ellenség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés