A Biblia egyértelműen foglal állást a homoszexualitással kapcsolatban: bűnnek nevezi

2021. augusztus 11. 9:06

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Istennek hála, szép lassan meg mernek szólalni a normális melegek is.

„Tulajdonképpen megdöbbentő, ahogy egy-két évtized alatt ennyire közügyet tudott csinálni a magánügyekből a baloldal. És persze tolja továbbra is full gázzal a genderügyet. De túl azon, hogy ezzel el tudja rejteni a megvezetett szavazói elől a valós problémákat, terepet tud adni nekik az álszent jóemberkedésre, és meg tudja bélyegezni a másképp gondolkodókat („kirekesztő”, „homofób”, stb., stb., unjuk már nagyon), van egy valóban elgondolkodtató vonatkozása is a normálistól eltérő szexuális orientációk témájának. Ez pedig egyszerre, bibliai, társadalmi és tudományos-biológiai kérdés is…

A Biblia egyértelműen foglal állást a homoszexualitással kapcsolatban: bűnnek nevezi, elítéli azt (többek között Mózes 1. és 3. könyvében, Pál Apostol rómaiakhoz, illetve a korinthusiakhoz írott levelében). Egészen elképesztő, ahogy görcsösen próbálják időnként magyarázni – nálunk is, például a 168 óra vagy a Mérce – ennek az ellenkezőjét, mindenféle „tekintélyes” emberekre hivatkozva. De amit nagyon nem értenek a magukat bibliaszakértőnek vélő ateisták, az az, hogy óriási különbség van bűn és bűnös között.”

Nyitókép: Jeszenszky Zsolt Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A biblikus időkben jobban tudták, hogy a népesség szaporodása nem statisztikai probléma, hanem a fennmaradásé, és ennek vetették alá a nemiséget.

Naná, a fidesz csinált EU szintű homoszexuális botrányt a pedofil törvényből! Sőt felhivta Ursulát, hogy zsarolja meg vele őt. Tisztasor, a tüntetést is Fair right hozta össze, láttam a zöld parókáját!

Még a kommunisták is bibliakövetők lettek ebben a témában:

Sztálin elvtárs 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársak egészen 1993-ig nem is vonták vissza.

„Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be és hódítsátok meg a földet" (1Móz 1,26)

Azért azt tegyük hozzá, hogy ha valaki nem éli ki a homoszexuális késztetését, heteroszexuális módon meg nem megy neki, annak van egy jó személyes kérdése Istenhez...

De persze azt is érdemes hozzátenni, hogy "szűzen menni a házasságba", az még 100 éve létező tömegelvárás volt. Tehát mindenkinek jutott olyan egy évtized fiatal korában, amikor családja, környezete teljes önmegtartóztatást várt el tőle.

Egy olyan kultúrában, amiben heteróknak a zöld szex (fűvel, fával) teljesen OK, a homoszexuálisok joggal akadnak ki, ha nekik meg nem, mert fúj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés