Kásler és méltó társa, Müller Cecília

2021. augusztus 10. 10:28

Szél Bernadett
Facebook
A lehető legmesszebbre kell kerülniük attól, hogy életünket befolyásoló döntéseket hozzanak.

„Sokan kérdezitek, hogy állok a közmunkával, tart-e még a büntetés. Jelentem, igen, a felénél vagyok és bár tipikusan nem nagy fekete autókból Magyarországot szemlélő politikus vagyok, rengeteget tanulok a budakeszi könyvtárban! Hamarosan indul a második félidő, még 60 óra és soha ne felejtsétek el, miért kaptuk ezt a büntetést és hogy az a miniszter, akinek a dilettáns utasítása miatt csaknem húszezer, egészen pontosan 19 165 ágyat szabadítottak fel egy hónap alatt, továbbra is minisztere Magyarországnak. (Én pereltem ki, onnan tudjuk ilyen pontosan, mert nagyon nem akarták bevallani.)

Mai tragikus hír, hogy mennyi nyugdíjas korú honfitársunkat veszítettük el — látszott, hogy nagy a baj, komoly harcot folytattam azért is Kásler méltó társával, Müller Cecíliával, hogy megtudjuk: a második hullámban az elhunytak közül minden negyedik áldozat idősotthon lakója volt.... és ez sem kellett volna, hogy így legyen, csak nem tették oda magukat tavaly nyáron, magukra hagytak sok-sok otthont, önkormányzatot, embert. És ezek a döntéshozók továbbra is pozícióban vannak, de egy dolgot tudok: ha esélyt akarunk adni magunknak és az országnak, minden követ meg kell mozgatnunk azért, hogy a lehető legmesszebb kerüljenek attól, hogy a mi életünket befolyásoló döntéseket hozzanak. Sok-sok erőt mindannyiunknak!”

Kép forrása: Szél Bernadett Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Széll Bernadett a cipőjüket nem köthetné mag azoknak, akiket a pálya széléről kritizál. Kapar, mint disznó a jégen, hogy hozzá juthasson egy mandátumhoz.

Nem olvasgatni küldtek oda, hanem dolgozni!
Miért nem Hadovaházi haveroddal dolgozol a veteményesben?

"rengeteget tanulok a budakeszi könyvtárban! "

Ja, és feljelentetted már őket, mert ez a te csak ehhez értesz provokálni, hazudozni, rágalmazni, feljelentgetni.

.hogy örülhetnek neki a könyvtárban..............

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés