Genetikai hulladékszövetség

2021. augusztus 9. 10:40

Pilhál Tamás
PestiSrácok
A fajelmélet az fajelmélet. Az egyik a „bibsik” alsóbbrendűségét hirdeti, a másik a magyarokét.

„A fajelmélet az fajelmélet, mindegy milyen színű. Az egyik a »bibsik« alsóbbrendűségét hirdeti, a másik a magyarokét. A kettő ugyanaz. Nem csoda, hogy a magyarellenes szélsőbal – a hatalomra jutásért kaparva – keblére öleli a zsidógyűlölő, bibsiző, genetikai hulladékosozó szélsőjobbot. Természetes szövetségesek ők. Egy vérből valók. Már 1920-ban is jól látták, hogy a zsidók jelentik a világ egyik (ha nem a) legfőbb problémáját – valami ilyesmit írt az internetre egy bizonyos Tóth Péter nevű jobbikos figura pár éve. Tehát csak a gond van a zsidókkal, vagyis a »bibsikkel«, ahogyan Tóth bajtárs nevezte őket más helyütt. Emberünk emellett arról is értekezett, hogy a homoszexuálisok »genetikai hulladékok«.

Mindez pusztán azért érdekes, mert ugyanez a Tóth Péter most a Jobbik színeiben indul Szegeden jelölt-jelöltként. S ha az előválasztás jól sül el, ő lesz az állítólag toleráns, befogadó, demokratikus, jogállami, európai (stb.) egyesült ellenzék végső helyi jelöltje is. Brüsszelből és Washingtonból nyilván megkapja majd a kóserpecsétet, választási plakátjaira pedig talán szivárványt is hímeznek. Egyelőre nincs hír róla (vagy én voltam figyelmetlen), hogy a Labrisz, a Háttér Társaság meg a többi LMBTQ-terrorista szervezet tüntetést szervezne Szegedre a súlyosan homofób Tóth jelöltsége ellen. Meglepő. Ja, nem.”

Kép forrása: Tóth Péter Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"
Egyelőre nincs hír róla (vagy én voltam figyelmetlen), hogy a Labrisz, a Háttér Társaság meg a többi LMBTQ-terrorista szervezet tüntetést szervezne Szegedre a súlyosan homofób Tóth jelöltsége ellen.
"

Ezek a szervezetek hazug, képmutató szaremberek gyülekezete. Magasról leszarják a buzikat, meg a satöbbiket, hatalmat, befolyást és pénzt akarnak.

De legalább ilyenkor elválik a szar a májtól. Ilyenkor látszik, milyen kevés az ún. jogvédő, és mennyi a politikai haszonleső.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés