Nácimosdatás az ATV-ben

2021. augusztus 9. 10:37

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Még az orrukat sem fogják be. Talán kicsit élvezik is a bűzt szagolgatni.

„Tóth Pétert, a szegedi Jobbik legélesebb kését sikerült az össz­ellenzéknek kihúznia a fiókból, amiért feltétlenül jár a taps, a bonbon, a pezsgő és az üdvözlőkártya. Remek az előadás ugyanis, a közönség meg olyan, hogy hálás, ha magas minőségű produktummal szórakoztatják az előválasztásnak elkeresztelt műbalhé kapcsán. Pedig hol van még a premier? Egyelőre csak próbákba nyerhetünk betekintést, de azok alapján bátran kijelenthető, hogy egészen pazar előadás vár ránk. Az egyik ilyen próbát láthattuk az ATV-ben, ahol Vágó István és Lendvai Ildikó feszült egymásnak, pardon: beszélgetett el roppant kedélyesen egymással. (Feszülésről szó sem volt.) 

Ami lassan és unalmasan folydogált, egészen addig, amíg meg nem érkeztek a szegedi jobbikoshoz. Sajnos az izgalmas rész az utolsó néhány percre maradt, biztosan nem véletlenül.  

Ekkor Lendvai Ildikó megjegyezte, hogy ugyan szerinte léteznek rossz döntések is, Tóth Péter pedig egyenesen tragikusan rossz döntés, na de ezen nem fognak összeveszni, nem fontos, nem érdekes, felesleges szájtépés, beszéljenek inkább gyorsan valami egészen másról.  

Vágó István azonban legendásan nagy formátumú politikusnak szokta hallucinálni magát, akkorának, hogy meg van róla győződve, hogy bármivel, mindennel is képes megbirkózni, még azzal is, hogy pártja, a DK Szegeden a fajgyűlölő, bibsiző, a homoszexuálisokat genetikai hulladéknak nevező jobbikost támogatja. A rutinos néző ilyenkor előveszi a pattogtatott kukoricát, kissé hátradől, ellazítja a nevetőizmait, és felkészül a produkcióra. Én is így tettem.”

Nyitókép: Tóth Péter Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aprópénzre váltották a Szebb jövőt!
Egyikért sem kár.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés