A norvég pénz

2021. augusztus 05. 10:00

Egyszerűsítsük le a dolgot, hogy a kevésbites fideszes is megértse.

2021. augusztus 05. 10:00
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„A norvég pénz. Egyszerűsítsük le a dolgot, hogy a kevésbites fideszes is megértse. Képzeljük el, hogy a gazdag rokon segíteni akar a szegényen és pénzt ajánl neki. Kiköti azonban, hogy a pénzt csak a gyerekei táplálására, fejlődésük elősegítésére fordíthatja. Nem költheti magára, italra, cigire szòrakozásra. Erre a szegény rokon felháborodottan tiltakozik és bíròsággal fenyegetőzik. Az aljas Fidesz rezsim pontosan ez utòbbit teszi.”

Fotó: MTI/Beliczay László

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2021. augusztus 09. 07:34
popzene ez már egy döglött poszt, szóval ha még akar valamit, akkor egy újabb témában hegyezheti magát. Erősödjön egy csöppet és ha elér egy szintet, reagálok majd rá. Hajrá popzene!
Királyfi
2021. augusztus 06. 11:54
Jenőke! Azt a nulla bites kurva anyádat. Pont.
Krupp Skya
2021. augusztus 06. 06:10
Nem értem miért ne hazudhatna Katenbacher elvtárs, amikor szegénynek ez az életeleme és a kevés bites fideszesek el is hiszik neki.
Krupp Skya
2021. augusztus 06. 05:55
Nektek már többször sikerült sok bittel csődbe vinni az országot. Nekem a kevés bittel ez teljesen érthetetlen Kaltenbacher elvtárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik