Ilyenek ezek a hasznos idióták

2021. augusztus 04. 21:43

Röhejes az egész sztori, gyerekek, nem 1993 van, de még csak nem is 2008.

2021. augusztus 04. 21:43
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Horváth Tamás nem csak kiváló barátom, remek újságíró és a Vasarnap.hu újdonsült főszerkesztője, de egyben - mint az kiderült a tegnap óta sorjázó cikkekből - igazán fontos tényezővé is vált a magyar sajtóban. Csak azt próbálják elpusztítani, aki veszélyt jelent számukra, azt támadják, aki kényelmetlen és azt igyekeznek kicsinálni, akitől tartanak.

Ez erről szól, semmi egyébről. Tamás pedig főszerkesztői kinevezésével megérkezett abba a táborba, ahol már sikk őt támadni. Gratulálok hozzá! Mind tudjuk, akik egy ideje a frontvonalban állunk, hogy a támadásokat nem bírni, hanem élvezni kell.

A szokásos toposzokkal akarják manapság is kicsinálni azokat, akikre megkapják a kilövési engedélyt. Kit érdekel? De tényleg, ki a tökömet foglalkoztatja, hogy nemzetközi pénzből működő és nemzetközi érdekek mentén dolgozó hecctermékek időnként kipécéznek magunk közül valakit?

Röhejes az egész sztori, gyerekek, nem 1993 van, de még csak nem is 2008.

Manapság ezek hidegen kell hagyjanak minket és hidegen is hagynak. Minél jobban támadnak ezek valakit, annál jobb arc. És ennyi, nincs ezen mit magyarázni. Ezért is jó látni a Tamás mellett kiálló cikkeket, megszólalásokat.

No, akkor ezzel meg is volnánk. Köszönjük a Vasarnap.hu reklámozását, köszönjük külön is Horváth Tamás véleményoldala promózását. Ilyenek ezek a hasznos idióták.

Apropó, mindenféleképpen lájkoljátok az oldalát, mert a Facebook előzékenyen figyelmeztet előtte, milyen sértő tartalmakra számíthatunk onnantól fogva!”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Mária Éva
2021. augusztus 05. 09:32
Ha a balosok sikítoznak, jó az irány! Hajrá Tamás!
polnemkor
2021. augusztus 05. 07:21
Sok sikert vasarnap.hu, sok sikert Horváth Tamás! Ha ezek gyűlölnek, támadnak és gyaláznak titeket akkor jó úton jártok.
Macskakalapban2
2021. augusztus 05. 07:20
888-as volt Elég ennyi.
Pelso j.
2021. augusztus 05. 06:27
"fontos tényezővé is vált a magyar sajtóban. " ja, kb mint te. Ha hidegen hagynak azok a toposzok, akkor minek írogatsz róluk? Témának ott vannak neked pl a pitypangok. "lájkoljátok az oldalát" hű, de izgi....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik