Terror és ellentmondások a szivárvány háza táján

2021. augusztus 4. 7:20

Varga Gergő Zoltán
Vasárnap
Kezd éledezni a pszichológus társadalom lelkiismerete.

„A karrierjüket vagy akár a testi épségüket féltő pszichológusok többfelé – egyelőre név nélkül – nyilatkoznak, egyesületekbe tömörülnek, hogy hangot adjanak annak: az LMBTQ-aktivisták törekvései mindenfajta tudományos megalapozottságot nélkülöznek, valamint hogy kiemelten foglalkoznak azonban az olyan szakemberek elhallgattatásával, akiknek véleménye (hadd ne mondjam: szakmai meggyőződése) homlok egyenest szembemegy az általuk lefestett világnézettel.

Gyermeket nevelvén megfordul az ember kezében néhány könyv – így jött szembe Vida Ágnes egyik írása is. A pszichológust, ha akarnánk sem tudnánk szakmaiatlansággal vádolni, rengeteg kitüntetéssel büszkélkedhet (2016-ban az Observer a 3. legbefolyásosabb magyar nőnek tartotta), a pszichológiai-pedagógiai tanulmányait pedig az ELTE-n, illetve a sokak számára a fejlődést, a szabadság netovábbját megtestesítő Nyugat fellegváraiban, Németországban és Amerikában végezte. Azt tehát nem lehet mondani, hogy »de ő is csak a nemzeti kormány nemzetileg kitüntetett, jelentéktelen (nemzeti) senkije«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon erős a nyomulás, pár ember nem fogja tudni megállítani őket, mert a ballib média segítségével simán kicsinálják őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés