Orbán megint a magyar nép pénzével duhajkodik

2021. augusztus 4. 12:57

Gábor György
Facebook
Magyarország végleg elbukta a 77 milliárd forintos támogatást.

„A norvégok bejelentették, hogy nincs tovább: Magyarország végleg elbukta a 77 milliárd forintos támogatást. 77 milliárd. Magyarországnak. Most már másnak. Két dolog válik kristálytisztán érzékelhetővé. Egyrészt a diktatúra anatómiája: Orbán egymaga hoz egy döntést, a mamelukok megszavazzák, térden csúszva, lihegve teljesítik azt (épp, mint a »pedofiltörvény« esetén), aztán sem idehaza, sem külföldön ne ugasson bele senki se a történtekbe (épp, mint a »pedofiltörvény« esetén), mindenkinek kuss, mindenkinek pofa be, s aki mégis fel meri emelni a szavát, az veszélyes ellenség, ócska gazember, Soros-ügynök, aki nem adja meg a tiszteletet az önmagát a magyar nép helyébe imagináló Orbán Viktor nevű haramiavezérnek.

Miután tehát egyedül és kizárólagosan Orbán dönt itt mindenben, apellátának helye nincs, a rendszert már Arisztotelész óta hagyományosan úgy hívják, hogy diktatúra. Nem kell ehhez fekete Pobeda, amely beviszi a kuncsaftot az Andrássy út 60-ba, nincs is erre már kapacitás, ráadásul a vallatás közben is lehet hazudni, félrebeszélni vagy megtagadni az együttműködést. A Pegasus ezerszer tökéletesebb: magad mondod el önként és mit sem sejtve mindazt, amire amott kíváncsiak. A Norvég Alap nem példa nélküli a történelemben, párhuzamok szép számmal akadnak: elvégre a második világháborút követően Sztálin is megparancsolhatta a szovjet érdekszférába tartozó országoknak, hogy utasítsák el a Marshall-tervet. A parancsot az akkori (a mindenkori) mamelukok teljesítették, a döntés mai napig kiható következményeit jól ismerjük.  

Másrészt legyünk tisztában azzal, s bátran mondjuk ki, hogy Orbán – mint minden más esetben – a magyar nép pénzével duhajkodik. A NER teremtette magyar dzsentri-világ sokkalta undorítóbb, megvetendőbb és pocsékabb, mint a Móricz-regények, mondjuk az Úri muri hasonló közege. Ez a legsötétebb »ha mindjárt az ingemért is« mentalitás, a »dögöljön meg a szomszéd tehene« ugyancsak móriczi barbár ősprimitivitása. A magyar diktátor számára föl sem merül a pénz elosztását ellenőrző független testület felállítása, elvégre magából indul ki. Így aztán ha nem az egész országot kifosztó és azt önmaguk között leosztó maffiózók ellenőrzik a pénz útját, akkor inkább legyen szegényebb Magyarország 77 milliárd forinttal. Elvégre ez a 77 milliárd amúgy sem Mészáros Lőrincnél (született Orbán Viktor), nem Tiborcz Istvánnál (született Orbán Viktor), nem Ráhelnél (apja és anyja neve Orbán Viktor), s nem is a kitartott sajtósainál és felekezeteinél landol, akkor meg hát minek is: dűljön össze ez a vendégfogadó! És ami különösen okádni való és árulkodó az egész történetben: a 77 milliárdból mindössze 4 milliárdot nem Orbán ellenőrzött volna, a többit ő, ám már ez is elég volt neki ahhoz, hogy a teljes 77 milliárdra nemet mondjon. Lehet rangsorolni: inkább diktátor és csak utána hazaáruló, avagy épp fordítva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 238 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hülyék szerint a norvég nép pénze a magyar nép pénze. És akkor csodálkozunk, hogy nem vagyunk népszerűek.

Az uniós pénz a magyar adófizetők pénze, amit átutal mint tagállam, illetve amíg folyik a felzárkóztatási folyamat, addig még a nem magyar uniós adófizetők pénze is.
Amint ezek a pénzek elosztásra kerülnek, az EU feladata lenne a felhasználásuk ellenőrzése. Ezt azonban nem teszik.
Nem kéne beiratkoznod egy jobb elemi iskolába? Esetleg segítene az alapok megértésében.

A hazugságnak és a korrupciónak sincs következménye a baloldalon

Orbán Viktorhoz hasonló korú fiúkat igen gyakran vert az apjuk.
Akkor még tudták a fiaikat fegyelmezni az apák.
Na meg a lányaikat is.
Ne felejtsd el, hogy az Orbán szülők négy gyereket neveltek fel becsülettel.

Ha tizenéves kora végén verte meg nem jók a számításait az 5-6 évről.
Orbán Viktornak van egy szép és okos felesége, Dr. Lévai Anikó, 5 gyermekük és 5 unokájuk. Úgyhogy ami az érzelmeket illeti most melléfogtál a trollkodásban.

Ez a DK-s seggluk szeretetnyelve.

Tudod azt, hogy az ország mit gondol az ellenzékről, majd 2022-ben meg fogod látni.
Szóval azért ne igyál annyira előre a medve bőrére...

Ami meg az agyatlan, képzetlen, minden szakmaiságból felmentett polgármester illeti, parancsolj:

https://444.hu/2018/03/14/femk..

És átgondoltad már, hogy ez az általad lenézett Orbán már negyedszer miniszterelnök, tehát ti még hozzá képest sem vagytok sehol. Áttételesen saját kedvenceidre száll a minősítés, amit Orbánra mondasz.

Azért, hogy ne nyigjanak neki az elvtársak, hogy erre, vagy arra kell a pénz. Nem, nem számított rá, hogy Butor Klára az autójában hagyja a beszéd felvételt, arra sem, hogy az autóját feltörik és ellopják belőle a hanganyagot, ami aztán önálló életre kelt.

Szerintem is jobban tennéd, te ostoba, ha hallgatnál, vagy elhúznál a jó fenébe, öreg fiú!
Ezt a szövegedet írd Márkizaynak, ok? Aki veri a gyerekeit, de tenyérrel, hogy ne látszódjon és nem 50 évvel ezelőtt, mint Viktor korában. Mert hogy én arról beszéltem, te szerencsétlen.
Az első mondatom után pont van. Aztán jön a második mondat a második gondolatommal.
Nem tudsz különbséget tenni?
Hol tapsolok én a gyerekveréshez, te hülye?
Hol hallottad, te ostoba, hogy ez rendszeres volt.
1 azaz egyetlen eset volt és ezt is Viktor mesélte, vagyis nem tartotta cikinek.
Ne hazudozz, hogy rendszeres volt, rendszeresebb, mint más családoknál, mert Orbán apja sokat dolgozott keveset látta a gyerekeit. Orbán szülei rengeteget dolgoztak. Nem értek rá hatszázszor elmagyarázni, hogy nem.
A te fejedben nincs valami rendben, te ágrólszakadt gyökértelen hazátlan lúzer.
Összevissza beszélsz minden szamárságot, hiteltelen vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés