„Rabszolgatörvény”, „homofóbtörvény” – harsogják a baloldal beszélő káposztafejei

2021. augusztus 04. 20:57

Vajon a második ügyben is pontosan akkorát hazudik a baloldal, mint az elsőben?

2021. augusztus 04. 20:57
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„»Rabszolgatörvény« – így nevezte a baloldal azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek rendezett körülmények közé terelték a túlórázást, a rendes munkaidőn felüli »túlmunkát«. A munkaadók számára kapacitásbővítést tett lehetővé, a munkavállalók számára pedig azt, hogy jelentősen megnövelt juttatásért vállaljanak többletmunkát. Rengetegen élnek is a lehetőséggel; egy vidéki üzemben dolgozó targoncás - konkrét ismerős, szóval ne erőltessék túl magukat a balos trollok - pl. 6-800 ezer forintot is tud keresni egy hónapban, amikor éjszakai műszakokat, hétvégéket vállal.

A baloldal tüntetést is szervezett a törvény ellen, próbálták meghülyíteni, hergelni, lázítani az embereket, hogy ez rossz nekik. A beszélő káposztafejeik folyamatosan harsogták a »rabszolgatörvény« kifejezést.

»Homofóbtörvény« – így nevezi a baloldal azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek rendezett körülmények közé terelik a gyerekek szexuális felvilágosítását, a szülőkre bízva azt. Akik aztán dönthetnek arról, hogy ezt a feladatot milyen szakembernek adják át - ha át akarják adni - és az iskola milyen szerepet vállalhat ebben. Megtiltja továbbá a gyerekek szexualizálását, vagyis azt, hogy az életkoruknak nem megfelelő szexuális tartalmakkal bombázzák őket. Megvédi őket a homoszexualitás, a transzneműség, stb. propagálásától, vagyis attól, hogy a még kifejletlen, könnyen befolyásolható személyiségüket hamis, álságos »érzékenyítéssel« eltérítsék a normalitás útjáról. A törvény semmilyen módon nem diszkriminálja a homoszexuálisokat, a szexuális preferenciáikban a saját útjukat járni kívánó felnőtteket.

A baloldal ezúttal is szervezett tüntetést a törvény ellen, próbálták meghülyíteni, hergelni, lázítani az embereket, hogy itt diktatúra, kirekesztés, stb. van. A beszélő káposztafejeik folyamatosan harsogják a »homofóbtörvény« kifejezést.

Vajon a második ügyben is pontosan akkorát hazudik a baloldal, mint az elsőben? (A kérdés költői.)”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2021. augusztus 04. 22:52
Egy ismerősömmel beszéltem, megint hétvégi két műszakos beosztást csinálja éppen. - Találsz embereket akik vállalják? - Viccelsz? Sorban állnak érte. Ennyit a rabszolgatörvényről. A többinek is ennyi a valóságalapja.
__Y__
2021. augusztus 04. 22:09
Hát én azért nem említeném a két törvényt egy lapon. A "rabszolgatörvény" megnevezés az valóban nem állta meg a helyét, azt ott tényleg az ellenzéki hangulatkeltők lihegték túl. Az a túlóratörvény szerintem teljesen rendben volt, nem is értettem a tüntetőket, véresszájú mércét olvasó bölcsészek őrjöngtek a leghangosabban, akik életükben nem dolgoztak semmit. Ezzel szemben a "homofóbtörvény" megnevezés már sokkal inkább ráillik a mostanira. Itt sok esetben jogos a felháborodás a tüntetők vagy akár az ellenzék részéről is (más kérdés, hogy valószínűleg a kormánynak pont ez volt a célja ezzel az egésszel, hogy hangulatot keltsen, bár egy kicsit túllőttek a célon).
Pipas 3
2021. augusztus 04. 21:33
Szegény rabszolgák, napi 15000 igen tizenötezer forintért sem találnak a mezőgazdasági munkákra embert! (agrárszektor)...olvasd el!!
alter_ego
2021. augusztus 04. 21:21
Olyan aranyosak voltak ezek a rabszolgázók! Még egyikőjük sem dolgozott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik