„Rabszolgatörvény”, „homofóbtörvény” – harsogják a baloldal beszélő káposztafejei

2021. augusztus 4. 20:57

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Vajon a második ügyben is pontosan akkorát hazudik a baloldal, mint az elsőben?

„»Rabszolgatörvény« – így nevezte a baloldal azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek rendezett körülmények közé terelték a túlórázást, a rendes munkaidőn felüli »túlmunkát«. A munkaadók számára kapacitásbővítést tett lehetővé, a munkavállalók számára pedig azt, hogy jelentősen megnövelt juttatásért vállaljanak többletmunkát. Rengetegen élnek is a lehetőséggel; egy vidéki üzemben dolgozó targoncás - konkrét ismerős, szóval ne erőltessék túl magukat a balos trollok - pl. 6-800 ezer forintot is tud keresni egy hónapban, amikor éjszakai műszakokat, hétvégéket vállal.

A baloldal tüntetést is szervezett a törvény ellen, próbálták meghülyíteni, hergelni, lázítani az embereket, hogy ez rossz nekik. A beszélő káposztafejeik folyamatosan harsogták a »rabszolgatörvény« kifejezést.

»Homofóbtörvény« – így nevezi a baloldal azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek rendezett körülmények közé terelik a gyerekek szexuális felvilágosítását, a szülőkre bízva azt. Akik aztán dönthetnek arról, hogy ezt a feladatot milyen szakembernek adják át - ha át akarják adni - és az iskola milyen szerepet vállalhat ebben. Megtiltja továbbá a gyerekek szexualizálását, vagyis azt, hogy az életkoruknak nem megfelelő szexuális tartalmakkal bombázzák őket. Megvédi őket a homoszexualitás, a transzneműség, stb. propagálásától, vagyis attól, hogy a még kifejletlen, könnyen befolyásolható személyiségüket hamis, álságos »érzékenyítéssel« eltérítsék a normalitás útjáról. A törvény semmilyen módon nem diszkriminálja a homoszexuálisokat, a szexuális preferenciáikban a saját útjukat járni kívánó felnőtteket.

A baloldal ezúttal is szervezett tüntetést a törvény ellen, próbálták meghülyíteni, hergelni, lázítani az embereket, hogy itt diktatúra, kirekesztés, stb. van. A beszélő káposztafejeik folyamatosan harsogják a »homofóbtörvény« kifejezést.

Vajon a második ügyben is pontosan akkorát hazudik a baloldal, mint az elsőben? (A kérdés költői.)”

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Lemaradtam valamiről? D "


Le bizony. D
Te nem érted ezt, kérész .
Itt Sztálin szisztematikus gyilkosságaitól napjaink Penz András demokratikus koalíciós Covid-halottaiig terjed a skála.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés