Gyurcsány Ferenc a YouTube-on magyarázza el, hogyan működik a Pegazus-program

2021. augusztus 4. 12:20
Gyurcsány szerint a Pegazus-programot azért vette a magyar kormány, hogy bárkit lehallgathasson, aki nem tetszik neki.

Gyurcsány Ferenc szerint az Orbán-kormány ezekkel a modern módszerekkel haladta csak meg a kommunizmust, de a célja, hogy a régi módon figyellje meg az embereket. Gyurcsány ezután elmagyarázza a kémprogram működését, miszerint elég volt egy WhatsApp hívás, vagy az Amazon app használata, hogy a program feltelepüljön a célszemély telefonjára. 

A volt miniszterelnök szerint le kell mondani arról ,hgoy magánszemély megvehesse a Pegasus-programot, mert ezeket államok veszik. Gyurcsány Ferenc külön hangsúlyozza, hogy ehhez Izrael államának beleegyezése kell, mely a korábban elmondottak fényében különösen ijesztő. Gyurcsány Ferenc szerint azonban sem a fertőzés ellen nem lehet védekezni sem megtudni nem lehet a fertőzés tényét, merrt ehhez különleges laboratúrium és különleges eszközök szükségeltetnek. 

A DK elnöke szerint a kormány mismásol, és nem mond egy egyenes mondatot sem, miután tudnia kellett a lehallgatásokról. Gyurcsány Ferenc szerint a Pegasus olyan veszélyes, hogy többet tud rólunk, mint mi saját magunkról. 

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsányi technika

- Miért megy a szőke szemüveges DK-ás politikus egy konzervvel a háza tetejére?
- ???
- Mert az van a konzervre írva, hogy a szavatossági idő a tetőn van!

Részben igazad van, de bizonyos kulcskérdésekben (oroszokhoz, kínaiakhoz való viszony, migráció, LMBTQ) Feriék (+ MSZP, Jobbik) illetve szavazóik közelebb vannak a Fideszhez mint a Karácsony-Momentum féle társasághoz, részben ezért oltják (ki) folyamatosan egymást.

Természetesen Feriék sohasem vetettek be titkosszolgálati módszereket hatalmuk megtartása,átmentése érdekében. Medgyessy titkosszolgálati múltja tényleg csak véletlenül derült ki pár héttel a 98-as választások után, Schmitt doktorija 20 éven át senkit nem érdekelt, majd hogy, hogy nem közt. elnöki kinevezése után került elő, Ferié viszont amikor kellett, rejtélyesen eltűnt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés