Visszavágunk! Nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat!

2021. augusztus 3. 7:08

Varga Judit
Facebook
Eltaláltunk egy brüsszeli ideget, a gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbinál.

„Visszavágunk! Nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat‼️
Eddig soha nem látott mértékű támadás érte Magyarországot csupán azért, mert számunkra a gyermekek és a családok védelme az első és ennek fényében nem vagyunk hajlandóak beengedni iskoláinkba és óvodáinkba az LMBTQ-lobbit.

Sok vitánk volt korábban is a brüsszeli intézményekkel, azokat azonban hivatalos utakon lezártuk, a kérdésekre korrekten válaszoltunk, eloszlattuk az aggodalmakat és mindig betartottuk az alapító szerződésekben foglaltakat. 

Eltaláltunk egy érzékeny brüsszeli ideget, mert a gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbinál. Ezért most mindent bevetnek, elővették a régi vitákat, mindent a nyakunkba akarnak varrni. A nemtelen vádakra és a Bizottság legújabb jogállamisági jelentésére a magyar kormány frissen kiadott határozatban válaszolt.”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Kormány 1527/2021. (VIII. 2.) Korm. határozata az Európai Bizottság 2021. évi jogállamisági jelentéséről
Magyar Közlönyben megjelent határozat, melynek legfontosabb megállapításai az alábbiak:
- az Európai Bizottság külföldről, illetve saját maga által finanszírozott civil szervezetek véleményét ismétli meg. Ezeket az állításokat nem ellenőrzi, indoklást és bizonyítékokat nem mutat be. A magyar alkotmányos szervek álláspontját figyelmen kívül hagyja;
- a jelentés forrásai egyoldalúak és politikailag elfogultak, emiatt ténymegállapításai pontatlanok és tendenciózusak;
- a jelentés értékelő megállapításai kettős mércét tükröznek: a Magyarországgal szembeni hátrányos megkülönböztetés más tagállamok jelentéseivel összevetve nyilvánvaló;
- az Európai Bizottság azt várja el Magyarország független alkotmányos szerveitől, hogy egyes konkrét ügyekben a Bizottság által kívánatosnak tartott döntéseket hozzanak - a tényállásra és a szabályozásra tekintet nélkül. Ez a Bizottság részéről hatalommal való visszaélés.

A Kormány elutasítja az Európai Bizottság megalapozatlan és politikailag motivált aggodalmait a magyarországi korrupcióellenes fellépéssel kapcsolatban. Magyarországon európai összehasonlításban is részletes antikorrupciós stratégia, hatékony bejelentővédelmi rendszer és szigorú büntetőjogi szabályok érvényesülnek.
A Kormány rögzíti, hogy az Európai Bizottság értékelésével ellentétben Magyarországon valódi pluralizmus érvényesül a médiában. A baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiakörnyezettel ellentétben a magyar viszonyok kiegyensúlyozottabbak, mivel minden politikai nézet és irányzat eljuthat a nyilvánossághoz.
A Kormány megállapítja, hogy az Európai Bizottság megalapozatlan aggodalmaival szemben Magyarországon a civil társadalom sokszínűségét a mintegy hatvanezer, szabadon létrehozott és működő civil szervezet bizonyítja.
Forrás: Magyar Közlöny 146. sz. 6811 oldal

A kormányhatározat szerint: A Kormány felhívja az igazságügyi minisztert, hogy e határozat tartalmát az Európai Unió intézményeivel és
tagállamaival ismertesse.

Amit az EU, EB, EP Magyarország kormányával kapcsolatban állít nem objektív, mert közvélemény kutatáson alapszik. Továbbá nem veszik figyelembe az ártatlanság vélelmét, mely szerint; A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.

Az OLAF, az újabban létrehozott Európai Unió ügyészség nem Bíróság. Az Európai Unió Bíróság ítélkezése pedig sok kívánnivalót hagy maga után. Ezek közé tartozik az időbeliség is.

Az EU ugyanakkor már az OLAF megállapításai után szankcionál. Leállítja az uniós támogatások folyósítását. Olyan ellenőrzést ír elő, amelyet saját maga sem tudna teljesíteni. Megállapításai mögül hiányoznak az objektív tények, bizonyítékok, melyet feltételezésekkel helyettesít.

Mindezek arra utalnak, hogy az EU egy politikai szervezetté vált, melynek alapja a neoliberális ideológia, mely a káoszba vezet.

A g7 az ellenzék által létrehozott szervezet.
A válaszonline a balliberális ideológia alapján áll.
Mindkettő függetlensége és hitelessége erősen megkérdőjelezhető.

Matolcsy György vajon tévedhetetlen?
Amit Matolcsy a hivatkozott dolgozatában ír teljes mértékben ellentmond annak, amit gazdasági miniszter korábban mondott.
Akkor most melyik igazodik a tényekhez. Melyik a körültekintő, a minden tényezőt figyelembe vevő?

A Facebook közönsége nem annyi amennyit a statisztika mutat. Ugyanis - ahogy más honlapokon - egy személy több anonim névvel kommentál.

Tipikus troll vagy. Olyan troll aki elsősorban a kommentelővel foglalkozol, másodsorban pedig elviszed a témát más területre. A hazugságaidról már nem is szólva.
Kiérdemelted az X-et, mert akadályozod a kommentek áttekinthetőségét.
Ne válaszolj, mert nem fogom látni és így válaszolni sem fogok. Magasról teszek a véleményedre.

,,Ezeket a pontokat kellene az újságok címlapján, vastag betűkkel szedve hozni egy hétig!,,

Van amelyik hozza.
https://mfor.hu/cikkek/makro/o..
https://privatbankar.hu/cikkek..
https://www.vg.hu/kozelet/2021..

A kormányhatározat az igazságügy-miniszter feladatául adta; A Kormány felhívja az igazságügyi minisztert, hogy e határozat tartalmát az Európai Unió intézményeivel és tagállamaival ismertesse.

Őket is le kell hallgatni, aztán rájuk kenni valamit!

Így igaz, ezért kell most már NAPI SZINTEN kimondani a tényeket, és nyíltan meg kell támadni Brüsszelt.
600 embert egyetlen délutánon letartóztatott a rendőrség Berlinben!
Az Alkotmány szellemében tüntetőket.
EZ JOGÁLLAM?
Párizsban minden hétvégén a rendőrség vízágyuzza, füstbombázza az utcákat, közterületeket.
Az Alkotmány szellemében tüntetőket.
EZ JOGÁLLAM?
Berlinben a rendőrség vízágyukat, testi fenyítő eszközöket, könnygázt vetett be, békés tüntetők ellen.
Az Alkotmány szellemében tüntetők ellen.
EZ JOGÁLLAM?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés