Végleg le kell győzni őket

2021. augusztus 03. 14:35

Mit ígér ma a magyar liberális baloldal egy esetleges választási sikere után?

2021. augusztus 03. 14:35
null
Botond Bálint
Magyar Nemzet

„A liberálisok világkormányzást szeretnének, de legalábbis Európában is akarnak egy Egyesült Államokat. Ebben a világban az egykori Magyarország csak egy közigazgatási egység, amelyet a mindenkori európai értékek mentén kormányoznak. A liberálisok azt mondják, hogy mindig mindenről ki kell kérni az emberek véleményét, de sosem szabad komolyan venni, elfogadni és politikává emelni a közakaratot. Viszont szerintük minden Pride egy ügydöntő népszavazás, a férfiak szexuális közeledése a nőkhöz pedig mindig agresszió.

A liberálisok folyamatosan azt kommunikálják, hogy ők az igazi keresztények, mert ők képesek feltétel nélkül mindenkit szeretni, és nem ismerik a bűn fogalmát sem. Mindenkivel szemben kontroll nélkül megengedők és megbocsátók, kivéve a fehér heteroszexuális férfiakkal és azokkal a nőkkel, akik az előbbiekkel élnek házasságban. Azt akarják, hogy minden emberi kapcsolatot, amelyben legalább egy emberi lény részt vesz, a törvény erejével nevezhessenek »házasságnak«. Az embereknek semmilyen személyes testi és lelki döntésükben nem kell ragaszkodniuk a biológiai valósághoz.

Viszont a biológiai valóság árnyképeit műtéti úton elő kell állítani, ha az egyén azt akarja. A gyermekeket az államnak kell felnevelnie, hiszen a család egy gonosz, veszélyes és korlátozó hely. A gyerekek semmit nem tudhatnak meg arról, hogy a saját kultúrájuk ezer esztendő alatt milyen pszichikai és fizikai munkamegosztást hozott létre a nők és a férfiak között. Minden szexuális perverzió azonos értékű a nő és a férfi közötti normális szexualitással. Nincsenek igazi identitások, csak képzeltek, azok viszont valóságosak és a törvény erejével védendők.

És ezeket a maguk nemében tökéletes ostobaságokat gyakorlatilag vég nélkül lehetne folytatni. A liberális »értelmiség« vagy itthon kitalál egy újat, vagy importál egyet, és azonnal megkísérli társadalmi konfliktussá konvertálni. A legnagyobb veszély számunkra az, ha nem tudjuk a magánéletünket megvédeni, ha a családunkba is beengedjük a liberálisokat, a liberalizmust. Ma az LMBTQ-val ez az aktuális programjuk, uralni akarják a szexua­litást és a gyermeknevelést is.

Hiába egy LMBTQ-aktivista képviseli őket, Karácsony Gergely vagy egy CEU-s oktató, az előző felsorolás minden eleme egyszerre lesz kötelező, ha nem győzzük le őket végleg.”

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2021. augusztus 04. 04:27
Legyőzni? Ezeket? És végleg? Illúzió. Jelszavuk mint a bohócé: van máásik. És tényleg. Tökmindegy hogy marxistának vagy neomarxistának,liberálisnak vagy neokonzervatívnak, zöldnek vagy szociáldemokratának nevezik/álcázzák magukat. Ezek ugyanazok. Egy zsidó háttérhatalom által mozgatott, kitalált,érdekei nyomán futtatott produkció. Nevezzük világkormánynak, Bilderbergnek, mindegy. Semmi sem véletlen. Ahogyan a migráns lobbi, LMBTQ vagy a BLM mostani nyomulása sem, mert elérkezettnek látták az időt hogy erőszakos eszközökkel is átvegyék a hatalmat.Most már kimutathatják valódi céljaikat, énjüket, számíthatnak hogy az ellenállást "európai értékek" stb. nyomán simán le tudják törni. És azt kell mondanom, nem is számítanak rosszul. A népek olyan hülyék hogy azt sem veszik észre ami az orruk előtt folyik. Soros és a hazai Mazsihiszti nyomán páran felkapták a fejüket az "örökjáradék" fogalmára. Na és? Történt valami? Utánajárt ennek valaki, kiszámolva hogy milyen szerződések kötelezik a magyar államot? Lószart, mama. Nem téma. Még elcsodálkoznának egyesek. Ugyanúgy ahogy az EU népei csendesen szemlélik hogy Brüsszel éppen évtizedekre készül hiteleket felvenni és eladósítani az Uniót. Onnantól kezdve aztán nincs megállás. Magyarországnak maradt egyetlen apró esélye, ha 2022-ben a nép többsége nem engedi a moslékosokat a vályúhoz férkőzni. Elismerem, ebben is szkeptikus vagyok, már átéltem 2002-ben a mostaniakhoz kisértetiesen hasonló folyamatokat.
Akitlosz
2021. augusztus 04. 00:45
Végleg? Több választás már nem lesz, vagy hogyan végleg?
Pelso j.
2021. augusztus 03. 17:05
Félted a pozicíódat...?
istvanpeter
2021. augusztus 03. 16:36
Hát bizony, a dolgok rendje szerint, a söpredéket feltétlenül el kell takarítani, mert különben teljesen ellep bennünket a szemét és akkor megnézhetjük magunkat. Tehát, fogjunk össze emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik