Végleg le kell győzni őket

2021. augusztus 3. 14:35

Botond Bálint
Magyar Nemzet
Mit ígér ma a magyar liberális baloldal egy esetleges választási sikere után?

„A liberálisok világkormányzást szeretnének, de legalábbis Európában is akarnak egy Egyesült Államokat. Ebben a világban az egykori Magyarország csak egy közigazgatási egység, amelyet a mindenkori európai értékek mentén kormányoznak. A liberálisok azt mondják, hogy mindig mindenről ki kell kérni az emberek véleményét, de sosem szabad komolyan venni, elfogadni és politikává emelni a közakaratot. Viszont szerintük minden Pride egy ügydöntő népszavazás, a férfiak szexuális közeledése a nőkhöz pedig mindig agresszió.

A liberálisok folyamatosan azt kommunikálják, hogy ők az igazi keresztények, mert ők képesek feltétel nélkül mindenkit szeretni, és nem ismerik a bűn fogalmát sem. Mindenkivel szemben kontroll nélkül megengedők és megbocsátók, kivéve a fehér heteroszexuális férfiakkal és azokkal a nőkkel, akik az előbbiekkel élnek házasságban. Azt akarják, hogy minden emberi kapcsolatot, amelyben legalább egy emberi lény részt vesz, a törvény erejével nevezhessenek »házasságnak«. Az embereknek semmilyen személyes testi és lelki döntésükben nem kell ragaszkodniuk a biológiai valósághoz.

Viszont a biológiai valóság árnyképeit műtéti úton elő kell állítani, ha az egyén azt akarja. A gyermekeket az államnak kell felnevelnie, hiszen a család egy gonosz, veszélyes és korlátozó hely. A gyerekek semmit nem tudhatnak meg arról, hogy a saját kultúrájuk ezer esztendő alatt milyen pszichikai és fizikai munkamegosztást hozott létre a nők és a férfiak között. Minden szexuális perverzió azonos értékű a nő és a férfi közötti normális szexualitással. Nincsenek igazi identitások, csak képzeltek, azok viszont valóságosak és a törvény erejével védendők.

És ezeket a maguk nemében tökéletes ostobaságokat gyakorlatilag vég nélkül lehetne folytatni. A liberális »értelmiség« vagy itthon kitalál egy újat, vagy importál egyet, és azonnal megkísérli társadalmi konfliktussá konvertálni. A legnagyobb veszély számunkra az, ha nem tudjuk a magánéletünket megvédeni, ha a családunkba is beengedjük a liberálisokat, a liberalizmust. Ma az LMBTQ-val ez az aktuális programjuk, uralni akarják a szexua­litást és a gyermeknevelést is.

Hiába egy LMBTQ-aktivista képviseli őket, Karácsony Gergely vagy egy CEU-s oktató, az előző felsorolás minden eleme egyszerre lesz kötelező, ha nem győzzük le őket végleg.”

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés