Soha többé baloldalt!

2021. augusztus 03. 17:45

Plakát nélkül is tudjuk, hogy mire készülnek.

2021. augusztus 03. 17:45
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Karácsony: »A menedékkérők jogainak a biztosítása erkölcsi kötelességünk és programunk részét képezik, de ezt nem fogjuk feltenni semmilyen választási plakátra«.

Plakát nélkül is tudjuk, hogy mire készül a baloldal.

2022 nem szólhat a kerítés lebontásáról, a migránsok beengedéséről, segélyezéséről és a magyar haza elvesztéséről! Mert nem fogjuk hagyni…Soha többé baloldalt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. augusztus 03. 20:33
Magyarra forditva: Soha többé zsidókommunista rezsimet a kishazánkban. Nálunk a"baloldal" ezt jelenti..
fogas paduc
2021. augusztus 03. 20:14
Teljes egészében egyetértek.
Berecskereki
2021. augusztus 03. 19:53
A hatpárti összefogás nem baloldali, hanem szélsőjobb. Ezt az is igazolja, hogy a Jobbikkal szövetségre léptek. Szerintem a Fidesz/KDNP pártszövetség pedig centrumpárt, amelyben több valódi baloldaliság található, mint az ellenzék összefogásában.
matykox
2021. augusztus 03. 19:18
Rémlik, hogy ez a derék Zsigmond úrvalami politkus. Nem túl okos, ha azt gondolja, hogy az emberek ugyanazt tudják úgy maguktól, mint amit ő tudni vél! AZ EMBEREKNEK szájba kell rágni ezt is, mert nem fogják maguktól tudni! IGENIS KELLENEK A PLAKÁTOK - és ha a Harácsony nem fizet a valóság kimondásáért: NEKÜNK MEGÉRI FIZETNI ÉRTE !! AKÁR GYÚJTÉST is indíthatsz, Pali úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik