Csak azért is szivárvány!

2021. augusztus 3. 10:02

Perintfalvi Rita
Facebook
A magyar zászló is három színű, azaz színes.

„Vajon kinek a nyugalmát képes megzavarni egy színes zászló? És vajon milyen színű zászlóra gondolnak? Mert éppen a magyar zászló is három színű, azaz színes. A pápai zászló is színes: fehér és sárga. Vagy, ha konkrétan a szivárvány színű zászlóra gondolnak, akkor miért nem írják le azt a szót, hogy »szivárványos«? Már maga a kifejezés is annyira sötét, démoni erőt rejt magába, hogy le sem szabad írni, mert megidézi magát a gonoszt? Vagy esetleg fertőz, s aki kimondja az maga is meleggé változik, mert olyan ereje van az LMBT-vudu-mágiának? És vajon kik azok az »őslakók«, akik nyilvánvaló módon felsőbbrendűnek vagy előjogokkal rendelkezőnek számítanak az »átmeneti bérlőkhöz«, azaz bevándorlókhoz, migránsokhoz, magyarán mondva mindenféle »gyüttmentekhez« képest? Vajon milyen törvény tiltja, hogy az ember azzal díszítse az erkélyét, amivel csak szeretné, már feltéve persze, ha nem éppen egy horogkeresztes zászlóra vagy kommunista csillagosra vágyik éppen?

No, azt valóban nem lehet büntetlenül megtenni, de a szivárványos zászlót milyen törvény tiltja? Vagy nem is törvény, hanem a szokásjog? Ennek a háznak ilyenek a szokásai? Biztosan nem ismerik azt a mondást, »hogy minden közösség, amelyik nem befogadó, nagyon hamar ki fog halni, mert a bezárulás minden társadalmat felemészt.« Olyan emésztő erő ez, ami belülről hat. Nem kell hozzá semmilyen külső ellenség. Mert a fő ellenség maga az önmagába záruló elszigetelődés, vagy mondhatnám azt is szeretetlenség. Hiszen, ahol a gyűlölet legyőzi a szeretetet, ott idővel elfogy az élet, mert ahol az emberek nem tudnak szeretni, ott az emberek nem akarnak élni sem. No, hát pont ezért: csak azért is szivárvány! Mert éppen a szivárvány az élet. Amúgy nemrég jártam ebben a házban, pont ebben az erkélyes lakásban és egy csupaszív embernek adtam interjút! Szóval nem tudjátok miről beszéltek!”

Kép forrása: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért kell bárkinek is kisajátítani a szivárványt?
Bár tegyék csak, az úgy is csak fent az égen mutat jól és hét színű, nem hat!
Ez a nő pedig egy két lábon járó provokáció, nem bedőlni neki!

Az a problémád, hogy nem nevezték a nevén az általad sztárolt zászlót?
Bizony egy lakóközösségnek vannak jogai. Pláne, ha régi lakókból áll. De összehívhatják a lakóközösséget is és szavazhatnak is a szivárványos zászló eltávolításáról, mivel az nem az Istennek az emberrel kötött szövetségéről szól. Különben nem rakták volna ki, az istentelenek.
Lehet, hogy zsidók laknak többségében abban a házban, azért nem mondták ki, amit kiprovokálsz, mert a szivárvány nekik egészen mást jelent.

Szeretetről prédikálsz pont te, aki nem bírod elviselni a mások véleményét, egy egész közösség kérését?
Gúnytárgyává teszed az idős lakókat? Csak azért is?

Még annyit Rita, hogy az írásod alapján is nagyon sötét vagy. Úgy mindenestől.

perintfalvi rita stációi:
1. a katolikus papok legpedofilebbek
2. a buziság erény
3. a család szivárványos
4. a migránsok jók, az őslakosok gonoszak
5. a keresztények nem tudnak szeretni
6. a pokol értelmetlen szívatás
7. ennek ellenére perintfalvi rita ott fog puhára főni...

A nemzeti szocialista német birodalom zászlaja is háromszínű volt. Mindenkinek tetszett...

A hittanilag kiskaliberű, egyházellenes P. Rita divatos témák hátára kapaszkodva szeretne jelentősnek látszani. A Teremtő akaratára fittyet hányva, a szeretet-ideológiával nyakonöntve hirdeti tévtanait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés