Csak azért is szivárvány!

2021. augusztus 03. 10:02

A magyar zászló is három színű, azaz színes.

2021. augusztus 03. 10:02
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Vajon kinek a nyugalmát képes megzavarni egy színes zászló? És vajon milyen színű zászlóra gondolnak? Mert éppen a magyar zászló is három színű, azaz színes. A pápai zászló is színes: fehér és sárga. Vagy, ha konkrétan a szivárvány színű zászlóra gondolnak, akkor miért nem írják le azt a szót, hogy »szivárványos«? Már maga a kifejezés is annyira sötét, démoni erőt rejt magába, hogy le sem szabad írni, mert megidézi magát a gonoszt? Vagy esetleg fertőz, s aki kimondja az maga is meleggé változik, mert olyan ereje van az LMBT-vudu-mágiának? És vajon kik azok az »őslakók«, akik nyilvánvaló módon felsőbbrendűnek vagy előjogokkal rendelkezőnek számítanak az »átmeneti bérlőkhöz«, azaz bevándorlókhoz, migránsokhoz, magyarán mondva mindenféle »gyüttmentekhez« képest? Vajon milyen törvény tiltja, hogy az ember azzal díszítse az erkélyét, amivel csak szeretné, már feltéve persze, ha nem éppen egy horogkeresztes zászlóra vagy kommunista csillagosra vágyik éppen?

No, azt valóban nem lehet büntetlenül megtenni, de a szivárványos zászlót milyen törvény tiltja? Vagy nem is törvény, hanem a szokásjog? Ennek a háznak ilyenek a szokásai? Biztosan nem ismerik azt a mondást, »hogy minden közösség, amelyik nem befogadó, nagyon hamar ki fog halni, mert a bezárulás minden társadalmat felemészt.« Olyan emésztő erő ez, ami belülről hat. Nem kell hozzá semmilyen külső ellenség. Mert a fő ellenség maga az önmagába záruló elszigetelődés, vagy mondhatnám azt is szeretetlenség. Hiszen, ahol a gyűlölet legyőzi a szeretetet, ott idővel elfogy az élet, mert ahol az emberek nem tudnak szeretni, ott az emberek nem akarnak élni sem. No, hát pont ezért: csak azért is szivárvány! Mert éppen a szivárvány az élet. Amúgy nemrég jártam ebben a házban, pont ebben az erkélyes lakásban és egy csupaszív embernek adtam interjút! Szóval nem tudjátok miről beszéltek!”

Kép forrása: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2021. augusztus 04. 13:50
Állítsátok meg Fartúró Uit! :D
fonak
2021. augusztus 04. 10:21
Rita, Ön nem elég haladó, igazán kitehetné azt a verziót, amin a szexmunkások jelképe is szerepel, illene Önhöz.
Bokros Birka
2021. augusztus 04. 09:22
Angyal bogaram! - van olyan törvény, hogy nem lehet turul szobrot állítani vagy Horthy Miklósnak? Akkor nem járt a libsi pofátok! Na látod, nekem meg ez a szivárványos buzi jelkép nem tetszik, így befogod a libsi pofádat és eltünteted a köcsög mocskodat!
zuriktodor
2021. augusztus 04. 07:36
kicsit mintha túltolnák ezt a melegkérdést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik