Alkotmányellenes fizetőssé tenni a műtéteket a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára

2021. augusztus 03. 11:22

Káslernek haladéktalanul lépnie kell és szégyelljék magukat, hogy ezt így intézték!

2021. augusztus 03. 11:22
null
Szél Bernadett
Facebook

„Kezdettől fogva mondom, hogy alkotmányellenes fizetőssé tenni a műtéteket a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára és az ombudsman friss jelentése végre ki is mondta ezt! Káslernek HALADÉKTALANUL lépnie kell — vissza kell vonnia az alkotmányellenesen kiadott utasításait!

Mutatom a részleteket!

Többször fordultam az alapvető jogok biztosához azzal a kérdéssel, nem ütközik-e szerinte a jogállamiság elvébe az, hogy a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek 30 ezer forintokat kell fizetniük azért, hogy elvégeztessenek egy elektív beavatkozást. Nemrég kérdésemre elárulta, hogy vizsgálatot indított, most pedig az is kiderült, milyen konkrét ügy kapcsán vizsgálta a kormány alkotmányellenes gyakorlatát. Egy 4 éves gyermektől és kísérő szülőjétől kértek fizetős PCR-, illetve antigén-tesztet egy egészségügyi intézményben.

A biztos most nyilvánosságra hozott jelentésében gyakorlatilag visszaköszön minden, amit sokan sokszor elmondtunk: az intézkedés

SÉRTI A JOGÁLLAMISÁG ELVÉT

SÉRTI A JOGBIZTONSÁG ELVÉT

SÉRTI AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ JOGOT

SÉRTI AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓD ELVÉT

Ezt sikerült Káslernek (és Müllernek) összehozni. Az ombudsman arra kérte az emberi erőforrások miniszterét, hogy »vonja vissza a rehabilitációs ellátások és elektív beavatkozások tekintetében kiadott valamennyi utasítását, a Nemzeti Népegészségügyi Központ irányító szerveként pedig intézkedjék az e tárgyban kiadott körlevelek visszavonása érdekében.«

Müller a mai napig visszatartja az NNK kapcsolódó állásfoglalását, és részemről már a NAIH előtt van az ügy, viszont ott se halad, mert Péterfalvi nyaral. (Persze közben eljutottak hozzám az utasítások és körlevelek, amiket el is juttattam az ombudsmannak.)

Káslernek haladéktalanul lépnie kell és szégyelljék magukat, hogy ezt így intézték!”

Fotó: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. augusztus 17. 15:18
Aki dolgozott nyugdíjas vagy dolgozik befizette maga után a biztosítást annak költségmentes a műtét , nem a védettségi kártya függvénye . Berni nagyokat hazudik.
Ventrotty
2021. augusztus 04. 09:54
Na megint egy félrevezető cím, szokás szerint. A műtét nem kerül pénzbe. Az oltás szintén ingyenes. Mindenki eldöntheti, hogy él-e ezzel a lehetőséggel. Ha valaki utazni akar valahova a baloldal által istenített EU-n belül, rendelkeznie kell oltási igazolvánnyal, vagy friss teszttel, hogy nem beteg. A tesztért fizetni kell. A műtét előtt azért kell a teszt(ha nincs beoltva), mett covid fertőzéssel sokszorosára nő a kockázat, hogy a beteg belehal, azaz a gyengébbek kedvéért, a beteg érdeke, hogy kiderüljön a fertőzés. Ami százezer embernek jó, de egyvalakinek nem(ami tényleg szörnyű annak akivel ez történik), akkor minden menjen a kukába, ez a demokrácia? A szokásos trükk: a moslékkoalició hazugságokkal elbizonytalanít embereket az oltással kapcsolatban, majd gyorsan rámozdul az általa kreált katyvaszra. Ismét gratula a szarkeveréshez.
Korrupt Kornél
2021. augusztus 03. 21:48
te nőimitátor nem érted miről van szó? Aljas dög vagy! -vadai után szabadon...
Highlander07
2021. augusztus 03. 18:58
Ennyi ostoba, fidesz és oltástálib kommentelőt még nem láttam. Itt már az észérvek elfogytak. Úgy követelik az ostoba fidesztálibok a fejük fölé a covidfasizmust, hogy soros főnökei ide járnak tanulni. Nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik