Szél Bernadett képviselő asszony szerint ufóhívő alufóliás propagandista vagyok

2021. augusztus 2. 21:39

Kovács Zoltán
Facebook
De úgy látom elég jól teljesítünk mi, ufóhívő alufóliás propagandisták, nemzetközi szinten is.

„Szél Bernadett képviselő asszony szerint ufóhívő alufóliás propagandista vagyok, amiért szerintem Lewis Hamilton és Sebastian Vettel megszólalásai a gyermekvédelmi törvény kapcsán alaptalanok, és jól példázzák, hogy hogyan is működik a Magyarországgal szemben évek óta lejárató kampányt folytató hálózat.

Mesterházy Attila képviselő úr pedig arra a következtetésre jutott Lewis Hamilton megnyilvánulásából, hogy „az Orbán-kormány leváltására szavaz.”

Először is tisztázzuk, hogy nem állítottam, hogy bármilyen hálózat tagjai lennének, csupán azt, hogy a Magyarországot nem szívlelő hálózat hatással van az említett sztársportolókra is, akik pedig népszerűségük okán könnyen tudják befolyásolni a közvéleményt. Olyan ügyekben is, amelyek esetén megkérdőjelezhető az informáltságuk. Épp úgy mint Mesterházy Attilának a magyarországi választójog területén.

De úgy látom elég jól teljesítünk mi, ufóhívő alufóliás propagandisták, nemzetközi szinten is.

Bernie Ecclestone – aki 1978-tól 2017-ig a Formula–1 autóverseny-sorozatot irányító cégcsoportok legfontosabb vezetője volt – idén márciusban úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Black Lives Matter mozgalom felhasználja Lewis Hamiltont. Ecclestone elmondása szerint Hamilton édesapjának jelezte, hogy jobb, ha fia óvatos lesz, mert »kihasználják őt azok az emberek, akik támogatják ezt a Black Lives Matter-t, és rengeteg pénzt csinálnak vele. És senki sem tudja, hogy ez hová megy.«

Persze elképzelhető, hogy a sportolók csak saját értékeik mellett állnak ki. Ugyanakkor ezt némileg megkérdőjelezni látszik, hogy a Bahrain-i nagydíjon ez még közel se volt ennyire fontos ügy. Mindenesetre izgatottan várjuk a decemberi Szaúd-arábiai Nagydíjat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez persze nem igaz, hiába terjeszti a független sajtótok ezt. Hamilton állította, hogy megemlítette a bahreini illetékesnek a homosexuális emberek ügyét.

Ami vagy igaz, vagy nem.

Te csak szeretnéd azt hinni. A baloldali híveitek nagyrésze, hálából a nyolcvanas években megélt társadalmi biztonság miatt szavaz rátok, de az az elmeroggyant réteg, amelyik ezt igaznak hiszi, néhány ezer lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés