Megfigyelés

2021. augusztus 2. 7:48

Pozsonyi Ádám
Demokrata
Megfigyelik az SMS-eimet. Ennek is annyi a valószínűsége, mint hogy Tanyi Andrást megfigyeljék.

„Kicsit el vagyok keseredve. De közben félek is. Félek, mert diktatúrában félni szokás. Aki olvasta az 1984-et, az Állatfarmot meg a Szép új világot, az tudja, hogy az ilyesmi helyeken szokás félni. Néha, amikor reggel a borotválkozás közben fütyörészek, emlékeztetem magam, hogy diktatúra van, és komoly képet vágok a tükörben, esetleg elengedek egy »jaj, ez borzasztó!« sóhajtást is, és itt most nem arra gondolok, hogy megvágtam a képem, hanem rendes európai egy diktatúrában nem fütyörészik, hanem fél. Ja, nem is mondtam. Várok egy SMS-t a CCC-től, hogy megjött-e az Adidas edzőcipő – a fekete színű, mert fehérből már van kettő –, de nem jön. Nem tudom, miért késlekednek, de olvastam egy cikket a független sajtóban, amiben elmagyarázták, hogy nyomor van meg diktatúra, és azóta félek.

És szó volt arról is, hogy lehallgathatják esetleg talán az embereket, és megijedtem. Megfigyelik az SMS-eimet. Azért nem jött még meg az üzenet a CCC-től, pedig várom. Szerintem lehallgatták, elolvasták, ezzel elszívták az erejét, és félúton elakadt. Nem, kérem, ne tessék röhögni, ennek annyi a valószínűsége, mint hogy Tanyi Andrást és Szabó Szabolcsot megfigyeljék. Nem tudom, kik ezek az ürgék, egyszer olvastam a nevüket. Meg van az a youtuber, akit szintén megfigyelnek állítólag, lehet, hogy tényleg igazán. Azt mondta. De az a fickó amúgy is veszélyes iszonyatosan, mert már korábban is megfigyelték. Ez volt az ugyanis, aki pár hónapja azt mondta, hogy megkeresték kormányközelinek látszó emberek, hogy fizetnének neki azért, ha a választásokig nem youtuberkedik.

Szóval a CCC-ből nem jön meg az SMS-em, szörnyű így ebben a nyomorban és diktatúrában élni, pedig a fekete Adidas tök jól nézne ki, lőnék is vele egy szelfit. Mellesleg érdekes dolgot figyeltem meg. Ugyanazok az emberek, akik most őrjöngenek és a szabadságról beszélnek egy bizonyítatlan lehallgatási ügy kapcsán, még lelkesen tapsoltak, amikor Donald J. Trumpot minden felületről bizonyítottan kitiltották és cenzúrázták.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor előkerült a Pegazus ügy, akkor a nyugat európai országokban érintettekről azt írták, hogy az ő telefonjaikra nem a saját országuk titkosszolgálata, hanem a marokkói titkosszolgálat küldte rá a kémszoftvert. Akkor viszont mondhatjuk, hogy bármelyik titkosszolgálat képes idegen ország állampolgárának a telefonját megfertőzni, és utána már csak meg kell találni a kémszoftvert.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés