A melegjogi aktivista brazil gamer így hálózta be a gyerekeket

2021. augusztus 2. 18:18

Ódor János László
Kontra
A színes szakáll meg frizura csak álca: ezek tényleg a gyerekeidért jönnek.

„MEGINT ÖSSZEMOSTÁK ŐKET A PEDOFILOKKAL: A MELEGJOGI AKTIVISTA BRAZIL GAMER ÍGY HÁLÓZTA BE A GYEREKEKET. Áldozatai a vallomások szerint 10 és 14 év között voltak.

Minek bármilyen tendenciózus propaganda, tények-számok ízlés szerinti kiválogatása, vagy akár bármilyen paródia is, ha ŐK MAGUK A PARÓDIA?

Már amennyire röhögni lehet egy olyan híren, ahol a vád szerint egy, számomra amúgy se túl szimpatikus, rózsaszínre festett szakállú, kékhajú, kövérkés, az LMBTQ és a szerelem határtalanságát hirdető brazil gamer bácsi 10, ill. 14 év közötti gyerekeket rontott meg? A szerelemnek nincs: neme, vallása, szexualitása (??), teste, színe. Igen, és RaulZito (teljes nevén Raulino de Oliveira Maciel) bizonyára az életkort is idegondolta.

A hírek úgy szólnak, hogy ez a színes szakállas bácsi azzal a mézesmadzaggal férkőzött a gyerekek közelébe online streamelős csatornái egyikén, hogy a játékpiacon, de akár a médiában is majd állást talál nekik – szól a The Sun tudósítása; de egy játékos szakportál szerint csak simán közös játszásról, élőzésről szólt az ígéret.”

Nyitókép: instagram.com/raulzitoyt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés