Üdv, ez itt a XXI. század!

2021. augusztus 1. 12:58

Fodor-Horváth Zsófia
888
A gyerekek a jövő, a jövőt pedig nem tékozolhatjuk el.

„A gyerekeinket meg kell védeni – ez vitán felül áll, ebben minden normális ember egyetért, politikai hovatartozástól függetlenül. Abban viszont már nem, hogy tulajdonképpen mitől is. A gyermekvédelem, ahogy eddig ismertük, az eddigi felkészültségével nem áll még készen a XXI. század újfajta veszélyeire. A dolgát pedig erősen nehezíti, hogy a magukat gyermekvédőnek nevező szervezetek olyan mozgalmakat támogatnak, amelyek politikai céljaik érdekében kizsákmányolják a kicsiket.

A túlzott digitalizáció, az internet, a közösségi média és az agresszív szexuális propaganda, ezen belül az aránytalanul sok LMBTQ-propaganda, mind olyan felületek, eszközök, amelyek szinte ellenőrizhetetlenné és kontrollálhatatlanná váltak, köszönhetően annak, hogy amikor elindultak, még mind jópofának, hasznosnak, érzékenyítésre alkalmasnak tűntek. Amikor megjelent az első okostelefon, senkinek nem az volt az első gondolata, hogy majd a nyolcéves gyerekek két kattintással érik el rajta a pornót.

Amikor végre eljutottunk odáig, hogy egy nem heteroszexuális vállalhatta másságát a nyilvánosság előtt, és nem verték meg érte, akkor sem azzal fogadták, hogy »ez veszélyes, mert pár év múlva a hozzád hasonlók fogják felvilágosítani a gyerekeket az óvodában«. Szépen lassan, alattomosan váltak szélsőséges eszközökké és veszélyes mozgalmakká, hogy aztán szembemenjenek mindennel, ami a józan észt, a normalitást képviseli. A gyerekekre pedig olyan veszélyt jelentenek, aminek súlyát még mindig csak becsülni tudjuk, mert az a generáció, amelynek mindez az élete szerves részévé vált, még mindig nem nőtt fel.”

Fotó: A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak az Astoriánál 2021. július 24-én.MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

""Egy teljesen átlagos"" Till Attilától tennék ide csakisneked egy pőrén annamanna-annalizálni való 'kilencszázkilencvenöt környéki vákuum TV "videó-szkeccset" :

https://youtu.be/mqLijc4xvBI

SAURON SZEMÉT (cancellation-t) eme videó (hat éve) mindeddig elkerülte...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában