Na, de kik is vonulnak a Pride-on?

2021. augusztus 1. 15:16

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Közeleg a pillanat, amikor rengeteg normális melegnek lesz elege a pojácákból.

„Éljen a szabad véleménynyilvánítás, éljen a gyülekezési szabadság, éljen a Pride! Na, de kik is vonulnak a Pride-on?
Nagyon sok volt a külföldi, ezt tudjuk. A multiknál sztenderd eljárás, hogy a dolgozókat kivezénylik, de legalábbis nyomatékosítják nekik, hogy a cég elkötelezett a diverzitás, a kisebbségek és a tolerancia mellett, stb.stb., blablabla… És ezt a kedves kis ösztönzést csak akkor tudja megúszni a dolgozó, ha épp akkor megy szabadságra.

De a vezetőket még presszionálni sem kell; ők maguktól mennek erényt fitogtatni. És persze vannak azok az állandó külföldi aktivisták, akik országról országra járnak. De nyilván nem csak külföldiek voltak kint, ilyen illúzióink ne legyenek. Ahogy az önkormányzati választásnál is volt szerepük, de nem kizárólag az itt élő, indoktrinált – és minket, magyarokat lenéző, indoktrinálni akaró – külföldiek nyerték meg Facebook-Gejgőnek Budapestet, úgy a szivárványos zászló alatt sem csupa importált, ideejtőernyőzött Soros-ügynök vonult.

Számuk valahová 5 és 10 ezer közé tehető. Ami azt jelenti, hogy ha elfogadjuk a becslést, hogy összesen kb. 30 ezren voltak (és miért ne fogadnánk el), akkor 20-25 ezer honfitársunk kint volt. Ők mind melegek lennének? A legkevésbé sem. Sőt. Nagyon kevés meleg volt kint. Szinte mindannnyiunknak van olyan meleg ismerőse, aki nem volt kint. És nem (csak) azért, mert épp nem ért rá. Hanem tudatosan maradt távol. A melegek többsége ugyanis nem páváskodik, nem döngeti a mellét, nem mutogatja magát, nem aktivistáskodik, nem csinál közügyet a hálószobájában végzett dolgaiból. Nem követeli a melegházasságot, sem többletjogokat, de még azt sem, hogy a többség támogassa, tekintse normálisnak, a heteroszexualitással egyenértékűnek az ő szexuális preferenciáját. Csak annyit szeretne, hogy fogadják el és hagyják békén.

És mi pontosan ezt tesszük. A keresztény-konzervatív jobboldal nem foglalkozik az emberek magánéletével, nem vezet nyilvántartást arról, hogy ki meleg és ki nem. (Ellentétben például az álkeresztény Márki-Zay Péterrel.) Egész egyszerűen nem érdekel minket. Ha valakinek ilyen a beállítottsága, hát Istenem, ez van, ő dolga. Élni és élni hagyni. És közeleg a pillanat, amikor rengeteg, hasonlóan gondolkodó, tök normális melegnek elege lesz a magamutogató, az őket egyáltalán nem képviselő pojácákból. De a megmentőjük szerepében tetszelgő, jóemberkedő heterókból úgyszintén. Amikor egyszer csak sokan és hangosan fogják azt mondani: elmentek ti a p**csába, nem kérünk belőletek!”

Nyitókép: Jeszenszky Zsolt hivatalos Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát arra várhatunk, hogy a józanabb rész elhatárolódjon. Olyan ez, mint abban bízni, hogy a muszlimok csendes többsége elítéli a radikálisokat. Valójában nincs különbség, a radikális robbant, a csendes többség meg helyesel. Azt persze nem tudom, belső meggyőződés-e ez, vagy közösségi nyomás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés