Keményen kiosztotta Gyurcsányt a momentumos polgármester

2021. augusztus 1. 18:23
Nyirati Klára, Baja momentumos polgármestere szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya sodorta válságba az országot 2009 előtt.

„Ma ismét találkoztam Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével, aki 2009–2010-ben, egy év leforgása alatt kivezette az országot a Gyurcsány-kormány által okozott gazdasági válságból” – idézett Baja momentumos polgármesterének bejegyzéséből a Magyar Nemzet.

A Gyurcsány-kabinetet bíráló Nyirati Klára kiemelte: a Bajnaival folytatott beszélgetésen egyetértettek abban, hogy „az összefogás az egyetlen lehetséges mód arra, hogy végre megtörténjék az igazi rendszerváltás. Ennek érdekében minden nézetkülönbséget félretéve éppúgy együtt és egymásért kell dolgoznunk, mint a 2019-es önkormányzati választás idején!” – tette hozzá. Nyirati Klára nem véletlenül üzent a többi balliberális pártnak, hiszen

Baján egy ideje áll a bál a baloldalon.

A polgármester a közelmúltban arról tájékoztatott, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen a DK–Jobbik vezette belső ellenzék újra durván szembement a momentumos városvezetéssel, amely így ismét kisebbségben maradt. Nyirati név szerint említette azokat – László Károlyt (DK), Hornyák Józsefet (Jobbik), Preininger Rozália jobbikos országgyűlési képviselőjelöltet és Teket Melindát –, akik miatt elbuktak a város számára fontos javaslatok.

A polgármester szerint a DK-Jobbik gyengíteni akarja az MSZP-t és a Momentumot

Előtte Nyirati Klára a Jelennek adott interjúban is felhívta a figyelmet a helyzet tarthatatlanságára. Arra mutatott rá, hogy a korábbi DK-s alpolgármester, László Károly folyamatosan ellene dolgozik, és a gyurcsányista képviselő ma már többet támadja őt, mint a Fideszt.

S ebben az akcióban Nyirati szerint a jobbikos és a két független képviselő személyében László Károly szövetségesekre is lelt. Baja momentumos polgármestere úgy véli, hogy László Károly személyes konfliktusa valójában az országos pártérdekeket szolgálja, hiszen a DK–Jobbik-összeölelkezés célja egyértelműen az, hogy gyengítse az MSZP-t és a Momentumot.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igaz, de az egyik a felszínen úszkál, a másik lesüllyedt az aljára.

Végül csak egy maradhat. És az nem te leszel.
MacLeod

Gyurcsány csicskái lettetek.

DEAL WITH IT.

Ez hülye.
Nem gondoltam, hogy 2012-2014 után még bajnaizni fog valaki...

Amúgy objektíve ugye ez a tényállás:
1. Bajnai MINDVÉGIG ott volt a Gyurcsány-kormányban, a végén már MINISZTERKÉNT. 2. Ő az egyetlen miniszterelnök, akinek a regnálása alatt még költségvetés sem készült, a szerepe annyi volt, hogy a Gyurcsány-IMF-kormány rendelkezéseit egyfajta ügyvivőként levezényelte.

Szegény, jobb sorsra érdemes Baja, nem gondoltam volna, hogy az ott élő németek, sokácok, bunyevácok ennyire nem tudják felmérni, hogy ki képviselheti Őket? Hogy ennyire a selejtre szavaztak.Sugovica hullámokat vet......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés