Hol vannak a hazai ellenzék „jeles” képviselői?

2021. július 31. 17:31

A BBC nem engedi leadni az itthoni közszolgálati TV-ben a Szijjártó Péterrel készült interjút.

2021. július 31. 17:31
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„A brit közszolgálati tv nem engedi leadni az itthoni közszolgálati tv-ben a magyar külügyminiszterrel készült interjút.

Mindezt úgy, hogy az interjúban az »elfogulatlan« riporter folyamatosan vádolja Magyarországot a jogállamiság (benne értelemszerűen a sajtószabadság) korlátozásával. Mi ez, ha nem önmaguk cáfolata? Vajon miért nem engedik leadni az általuk szabadon készített anyagot? Miért korlátozzák a nyilvánosságot? Hol van a sajtószabadság? Elképzelni sem tudom milyen brutális eljárást kéne az EU-nak indítania a britek ellen, ha nem léptek volna ki...

De leginkább hol vannak a hazai ellenzék »jeles« képviselői? Ha most hallgatnak, ha most nem ők követelik leghangosabban, hogy elérhető legyen az interjú, akkor innentől kezdve semmi, de az égegyadta világon semmi jogos alapjuk nem lesz, hogy a sajtószabadsággal kapcsolatban bármilyen kritikát fogalmazzanak meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2021. augusztus 02. 20:38
Íme a liberális szólásszabadság teljes valójában. Ha riport másként sült volna el, ha sikerült volna zavarba hozni, netán sarokba szorítani Szíjjártót, akkor a közszolgálati TV-nek nem is kellett volna kikérni az anyagot, az RTL-től a CNN-ig, Poltico-tól a Washington Post-ig főcímként jött volna, és napokon keresztül tele lett volna vele a liberális média az egész nyugati világban. Most viszont megsértődtek a felsőbbrendűek, hogy nem úgy működött a világ, ahogy szerintük kellett volna. Az inkvizíció pedig soha nem tárgyal az áldozattal... Én azt gondolom, hogy a pénzügyi hatalom egy jól körülhatárolható része megszerezte a kommunikációs hatalmat. A kommunikációs hatalom célja a politikai hatalom, a politikai hatalom célja pedig a még nagyobb gazdasági hatalom. Ez az igazi befektetés, emberek!
nyugalom
2021. augusztus 01. 18:49
Erdekesség: a német Stumfall nyilt levele Södernek! Latlele a merkel-világról! A 888.hu-n jelent meg!
partium
2021. augusztus 01. 17:49
A ti és a rwb, már tiltakozott is. Ja nem!
Salitis
2021. augusztus 01. 11:39
Hú de kicseszett velem a BBC!!! Eddig nem érdekelt, de most már megnéztem.... https://www.youtube.com/watch?v=Fimg8XOAVZs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik