Lewis Hamiltonnak (meg a többinek)

2021. július 31. 18:00

Nagypapám mondása volt: „Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb...”

2021. július 31. 18:00
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Tudja Hamilton, ez magának szól most leginkább.

Maga a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-»kultúrát«, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára. S mindezekből következően ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte »ismereteit«.

A maga megnyilvánulása pont annyira releváns, annyira hasznos és értelmes, mintha holnap én indulnék maga helyett a futamon.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát »nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember«... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na...”

Nyitókép: Christian Bruna / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2021. augusztus 01. 19:23
Láttátok ma Hamilton mennyire elfáradt. Alig lihegett nem lesz ő első már ebben az évben
Atii
2021. augusztus 01. 17:15
Zsoltikának meg a szocializmus alatt kellett volna nagypofájú konzervatív keresztény újságírónak lenni. Akkor nyilván más volt a jövedelmező, mint a mostani megélhetési újságírónak.
Góliát
2021. augusztus 01. 16:29
Okos homofóbok! Európai ember nem az arab kultúrkörbe tartozókat kritizálja, ha kritizál. Ennyi erővel biztathatnátok a mars lakók ellen is. Bár mi már lassan odatartozunk és nem európához.
syphax
2021. augusztus 01. 15:14
HEMILTON BAZZDMEG, TE CSAK EGY HÜLYETRÓGER VIZHORDÓ NIGGER VAGY--VERD A SEGGED ANYÁD POFÁJÁBA BAROM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik