A jelek szerint az én erotikus fantáziám meglehetősen lepusztult

2021. július 31. 15:24

Már fél órája azon töprengek, hol lelhető fel a gyerekmegrontó szexualitás a reklámblokkban.

2021. július 31. 15:24
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„A melegellenes törvény rendelkezéseinek megfelelően korhatáros jelzéssel kell ellátni a tévékben a szexuális tartalmak megjelenítését. A filmeket eddig is korhatározták, de most a szexuális vonatkozások esetén a reklámblokkokat is kell.

Úgy látom, a biztonság kedvéért szinte minden reklámszünet elején kiírják a »16 éven aluliaknak nem ajánlott« feliratot, ami nem könnyíti meg a családi tévénézéseket.

A jelek szerint az én erotikus fantáziám a kor előrehaladtával meglehetősen lepusztult. Ugyanis már fél órája azon töprengek, hol lelhető fel a gyerekmegrontó bűnös szexualitás abban a ma esti hosszú reklámblokkban, amelyben a következő hirdetések szerepeltek: benzinkút, bébipelenka, grillfelszerelés, tusfürdő, derékfájást csillapító szer, Rama margarin, Suzuki gépkocsi, szállásfoglalási oldal, gyógynövényes fogkrém, lábgomba elleni kenőcs, szemcsepp, leértékelt szabadidőruha, hasmenés elleni gyógyszer, fokhagymás szósz.

Végül csak megfejtettem. Van egy pasi, aki annak ellenére szexuális kalandokra vágyik, hogy szerencsétlent ezer nyavalya sújtja. A randevú előtt bekeni a fájós derekát és a gombás lábát, becsöpögteti a szemcseppet, beveszi a tablettát a hasmenése ellen. Ha esetleg nem hatna, a biztonság kedvéért visz magával pelenkát is. Foglal maguknak szobát a szálláskereső oldalon, felveszi a sikkes szabadidős mackónaciját. Beül a Suzukijába, megtankol a benzinkútnál.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tribunus
2021. augusztus 02. 07:38
Téged, illetve a vélemény-cikkeidet kizárólag 18+ os karika feltüntetésével szabadna csak mutogatni, úgy is csak erős idegzetűek szűk körében!
annamanna
2021. augusztus 02. 06:26
Érdekes az egyik komment: "Minek nekunk Allami Cirkuszi Varriette mikor kineveltunk egy vilaghiru bohoc egyveleget..nem a multunk volt vidam barak az most jott letre." "kineveltunk" "kineveltunk" "vidam barak" Vagyis elismeri sajátjukként. A Kádár-rendszer zavartalanul zakatol, Orbánék "az ő kutyáik kölkei".
VeTraTa
2021. augusztus 01. 22:17
Abszolút megértjük Ildikó nénénk, a maga aktivitása egy másik korszakra tehető, mikor még az adoniszt Acél Györgynek hívták.....
Burmin
2021. augusztus 01. 20:56
Ildi mami magánál már pókháló van az ablakon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik