Boris Johnson ismét apa lesz

2021. július 31. 17:42

A brit miniszterelnök harminchárom éves felesége jelentette be a hírt.

2021. július 31. 17:42
null

Boris Johnson angol miniszterelnök felesége, Carrie bejelentette, hogy második gyermekükkel várandós. Azt is elárulta, hogy az év elején vetélése volt, 2021 decemberrée várják második gyermeküket – írja a Sky News.

A bejelentés alapján Ms. Johnson már várandós volt, amikor az 57 éves miniszterelnökkel házasságot kötött május 29-én, a Westminster katedrálisban tartott titkos szertartáson. Első közös gyermekük, Wilfred egyébként tavaly április 29-én született. 

Nyitókép: Rebecca Fulton / 10 Downing Street / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. augusztus 01. 15:48
Gratulálok! Nekem tetszenek!
Parm
2021. augusztus 01. 09:05
Ez egy gusztustalan, igénytelen pali, ronda kövér, puha pacni. Sose értettem a nőket, hogy tudnak ilyen hájas csigákat magukra húzni...
bajai
2021. augusztus 01. 07:58
Szomorú, hogy a Mandiner nem képes megírni, hogy a baba szivárványbaba lesz. Az Index nem gatyázik ezen. A szivárvány nem a buzik jelképe, csak azok szemében akik ezt elfogadják. Tehát Index: A párnak tavaly áprilisban már született egy gyermeke, aki a Wilfred nevet kapta. Carrie Johnson (leánykori nevén: Symonds) hónapokkal később ismét teherbe esett, azzal a magzattal azonban idén, év elején elvetélt. Most bejelentette, hogy ismét terhes, aminek nagyon örül és „egy áldásnak érzi”, ugyanakkor a vetélés miatt nagyon ideges is. Reméljük, hogy idén karácsonykor megérkezik a szivárványgyermekünk – írta Carrie Johnson (szivárványgyermeknek azt az újszülöttet szokás nevezni, aki egy elvetélt vagy halva született magzat után érkezik).
kozmosz
2021. július 31. 22:16
Bővérű sofőrje lehet a csajnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik