Simicska Lajos és a Magyar Nemzet árulói

2021. július 30. 13:01

Szemen köpték mindazt, amit addig hirdettek.

2021. július 30. 13:01
Stefka István
Stefka István
PestiSrácok.hu

„Kétségtelen, hogy Simicska Lajos »jól időzített«: 2014 nyarának végén hirtelen szembefordult Orbán Viktorral és kétharmados, nemzeti kormánnyal. Máig nem tudjuk, mi történt pontosan a háttérben, de az tény, hogy Simicska átfordította a kezében lévő médiumokat. »Hirtelen« kormánykritikussá vált a Magyar Nemzet és a Hír TV is. Sokan elárulták azt, amit addig hirdettek és bal-liberálisabbak lettek a korábbi ellenfeleknél is. Az árulók viszont mindig elnyerik a jutalmukat. Hol van most Simicska és hol vannak az egykori konzervatív? »átállók«?

A jobboldali médiumok közül a Magyar Nemzetnek is jelentős szerepe volt a magyar választók felvilágosításában és a 2010-es Fidesz-KDNP pártszövetség győzelmében. Bár a nemzeti oldal hatalomra jutott, ennek ellenére a Liszkay Gábor vezette napilap továbbra is bírálta a kormányzatot, ha erre szükség volt. Természetesen a Magyar Nemzet  segítette azt a politikát, amely a nemzet érdekeit képviselte, amely szembeszállt a globalista törekvésekkel szemben. Arra senki sem gondolt, hogy elkövetkezik az a nap, amikor a zászlóshajó szembefordul azokkal az értékekkel, amelyeket korábban képviselt, ami magyar, ami Magyarország fejlődését szolgálja. 

Közismert, hogy Simicska Lajos, a Magyar Nemzet egyik tulajdonosa, a Fidesz gazdasági kulcsembere 2014 nyarának végén szembefordult Orbán Viktorral. Máig nem lehet tudni, mi történt a volt osztálytárssal és baráttal – hatalmi rivalizálás? –, de az kiderült, hogy nem akart tovább részt venni a valódi rendszerváltás befejezésében, a magyar polgárság felemelkedésének programjában.

Így a Simicska Lajos portfóliójába tartozó médiumok, kommunikációs csatornák is lassan eltávolodtak a kétharmados kormánypárt célkitűzéseitől. Egyre több bírálat érte a Fideszt és lassan nyilvánosságra került Simicska Lajos és Orbán Viktor vitájának néhány pontja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2021. július 30. 21:57
Nyilván a pénzen vesztek össze. Gondolom az volt a baja, hogy az a borzasztóan ostoba, proli gázszerelő lett multimilliárdos nem pedig ő. Lölöt szegényt meg könnyű irányítani, mert egyszerű mint a faék, Simicskának viszont van sütnivalója. Orbán meg nem nagyon szereti a gondolkodó embereket. És hogy hol van Simicska? Mikor a belügyminiszter az aki, akkor nem sok választása van mint eltűnni. Vagy marad az autóbaleset.
balbako_
2021. július 30. 18:57
Simicska bukásának az oka az volt, hogy utolérte őt a milliárdosok betegsége. Az, hogy ők annyira okosok, hogy majd megmondják a politikusoknak mit kell csinálni. Orbánnal ez nem megy! Próbálkozott vele, már Soros, Csányi, és Demján is, ez utóbbi kettőnek volt annyi esze, hogy az első határozott nemre visszakoztak. Simicska meg beállt bunyózni és Orbán úgy kiütötte, hogy azóta is lepedőben rázogatják. Ami a sajtókukacokat illeti. Ők is bedőltek annak, hogy majd a Simicska elmond olyanokat amitől az Orbán bukik. Ettől pezsgett az egész ellenzék, sőt ebben hitt az EU is. Csakhogy nem volt semmi amit el lehetett volna mondani és akik erre a lóra tettek azok nagyot csalódtak. A csalódottak meg elkezdtek gyűlölködni, de a jobboldal renegátjait a vert baloldal sem vette át. Kálmán Olga kapott zsíros állást, de nekik ez sem jutott. És a jobboldal meg jelezte itt rátok nincs szükség, innen nektek coki! És azóta is éldegélnek a 30 ezüstből amit Simicskától kaptak és nem szűnnek gyűlölni.
jánosbácsi
2021. július 30. 18:23
Simicska ment Mészáros Lőrinc jött és győzött. Mészáros okosabb mint Simicska neki bőven elég az amit a gazdája oda dob neki . Mészáros jó kutya. Simicska veszett kutya volt mert követelte a jussát.
-Zsolt-
2021. július 30. 17:25
"Szemen köpték mindazt, amit addig hirdettek." Ezzel nem csak Simicska volt így, hanem az egész fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik