Ingyenbátorságból nincs hiány

2021. július 30. 15:29

A világot kizsákmányoló neoliberális rend csúcsáról köszönjük az aggodalmat!

2021. július 30. 15:29
Menyhei György
Reaktor

»Lewis Hamilton elfogadhatatlannak, gyávának és félrevezetőnek nevezte a magyar gyermekvédelmi törvényt. A brit pilóta posztjában arra buzdítja magyar követőit, hogy a kormány népszavazásán álljanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett.«

Bátor kiállás, óriásit kockáztat vele. Tűzzel játszik, amikor vádlóan Budapest felé mutat a Google Translattel lefordított, feltekert Magyar Közlönnyel, mint korunk Jellasicsa.

Mivel utoljára 2009-ben követtem ezt a vasárnapi ebéd utáni elalvást elősegítő sportot, kicsit keresnem kellett, de nem sokat. Nagybetűkkel az autó közepén egy igen fontos szponzor:

A Petronas (a Petroliam Nasional Berhad rövidítése) egy malajziai olaj- és gázszolgáltató vállalat, melyet 1974. augusztus 17-én alapítottak. A kormány tulajdonában lévő vállalat Malajzia összes olaj- és gázerőforrása felett rendelkezik és ezek kihasználásáért és fejlesztéséért felel. A Petronast a Fortune Global a legnagyobb 500 vállalat közé sorolja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2021. július 30. 19:21
A drag-változatokból a választási kampányböskék ?????vanagy lezúzása lett. Nem tudnak mögüle kihátrálni, mert már nincs rá idejük. Úgy eltanyázott vele itthon a kampányvarázslók tisztikara, hogy mostantól elég lesz emlékeztetni: "Kérsz a sárkányfarkos választékból?" Kösz, nem!
westend
2021. július 30. 19:00
"A leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) személyek Malajziában olyan jogi kihívásokkal néznek szembe, amelyeket nem LMBT-lakók nem tapasztaltak. A szodómia bűncselekmény az országban, szigorúan betartják a törvényeket, és az LMBT közösséggel szembeni társadalmi hozzáállást az iszlám, Malajzia hivatalos államvallása alakítja. A törvény megsértése akár 20 év börtönnel is büntethető, és a hatóságok testi fenyítésre is vonják az illetőt." Szerintem HambiLajos már fogalmazza is kenyéradó gazdájának a Malajziát elítélő tweetjét. Mert amilyen korrekt, humánus és következetes mozgalmár ő - szóval én el is várom tőle :)
Amerigo
2021. július 30. 17:25
Picsog a fuckface Lajos Britanniában, elnyomásról beszél, rasszizmusról etc., és térdepel egy bűnöző "mártírra" hivatkozva. Mégis, hogy a ferde f@xban lehetséges, hogy az elnyomó közeg mégis milliárdossá tette? Ugyanígy hőbörögnek a feka sportolók az USA-ban, miközben évente milliós szponzorpénzeket zsákolnak. A fasizmus megjelent liberális, szivárványos tangában, sapkában és tornacipőben! (Hitler idejében a sportolók karlendítéssel kezdték a versenyt, ma térdepléssel!)
nemecsekerno_007
2021. július 30. 17:12
Kibaszott hipokraták. Hányok már tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik