Meghalt egy ember a 3-as metró felújítási munkálatai közben

2021. július 30. 15:45

Halálos baleset történt a Corvin-negyed megállónál zajló munkálatok közben.

2021. július 30. 15:45
null

Az Origo információi szerint egy elszabadult pótkocsi elgázolt egy embert, aki életét vesztette. Úgy tudják, egy másik ember súlyosan megsérült. 

Az Országos Mentőszolgálat az MTI-nek megerősítette, hogy a baleset következtében egy ember meghalt. Rajta kívül egy ember súlyosan, egy ember könnyebben megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint 13 óra 59 perckor kaptak bejelentés arról, hogy a 3-as metró felújítása során a Corvin-negyed és a Kálvin tér megálló között eddig tisztázatlan körülmények között egy szerelőkocsi elsodort egy alagútban tartózkodó munkást. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A munkahelyi balesetben más is megsérült. A BRFK szakértők bevonásával a vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a történtek kivizsgálására.

A BKV Zrt. az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a baleset a felújítást végző vállalkozó munkaterületén történt, a vállalkozó eszközeit használva, és a balesetben sérültek is a vállalkozó munkavállalói. A cég együttérzését és részvétét fejezte ki az érintetteknek és hozzátartozóiknak.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI / Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2021. augusztus 01. 19:26
Na ebbe nem kell politikát belelátni, sajnos minden nagyobb éptkeésen vannak balesetek.
MayorAnna
2021. július 30. 20:49
Nyugodj békében! - minden részvétem a családnak! Bízom benne, hogy a lelki megterhelést nem súlyosbítja majd a veszteség okozta nélkülözés, mint sok hasonló esetben.
olajfa1
2021. július 30. 20:09
Tarlós idejében nem történt ilyen...
BossN
2021. július 30. 19:54
Béke poraira. Találják meg a felelősöket. Pl. Karigeri
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik