Hamiltont és Vettelt sem a Magyar Nagydíj érdekli

2021. július 30. 13:12

Hosszú Katinka a politika áldozata.

2021. július 30. 13:12
Nagy Alekosz
Facebook

„Egyszer bajnok, mindig bajnok. Egyszer elnök, mindig elnök. Gyurcsány Ferenc, az?

Hosszú Katinka a politika áldozata. Senki se firtatta itt ennek a nőnek a teljesítményét, mindenki tudja, hogy van neki. Hiszen a NER szobájáig jutott.

Akkora árok van itt már szegény és gazdag között, homoszexuális és heteroszexuális között, oltott oltatlan között, rendes becsületes és bűnöző között, hogy van abba hely Katinkának is.

Amikor én szerdán rávilágítottam erre, akkor a sajtó legaljának nevezte a nézőpontomat. Teljesítmény szembeállítást csinált a politikai perspektívából.

Csak annak lehet itt véleménye, aki legalább annyit elért? Hány elítéltet, hány kábítószeres bűnözőt soroljak fel, akiket a sajtó, televízió, média, piedesztálra emel és ott tart?

Hosszú Katinka a Fidesz és az ellenzék között lévő ároknak az áldozata. Ferihegyen csak fideszesek fogják várni. A teljesítménye, senkit se érdekel.

Hamiltont és Vettelt sem a Magyar Nagydíj érdekli.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. július 31. 09:50
A csend a buták védőszentje.
kunfia
2021. július 31. 00:47
Kicsit kaotikus poszt. Vajh mire gondolt a költő?
Pitypangocska
2021. július 30. 23:38
Még egy miniszterelnökjelölt!
Robertoo
2021. július 30. 23:35
Ki a tököm ez a majom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik