Ha a DK kerül hatalomra, újra olcsó lesz a Balaton

2021. július 30. 10:48

Bezzeg, amikor Gyurcsányék „nem nyúlták le” Aligát, milyen jó is volt a tónak.

2021. július 30. 10:48
null
Ódor János László
Kontra

„TÖBB MINT FÉL MILLIÓBA KERÜL EGY HÉT A BALATONON. KÖSZÖNJÜK ORBÁN! – hirdeti Ferenc testvér YouTube-csatornáján a vaskos, paródiába illő főcím csupa nagybetűvel (szerintem megint igazából csak a T. Szerk. szórakozik): a mondattagolási szokásokra és szabályokra is kicsit lazán tekintve.

Bár most már a 444.hu legutóbbi podcastjén is azon vihogtak UP-ék, hogy a Jobbik is Orbánékat hibáztatja a dráguló hús miatt, azért kicsit tegyünk úgy, mintha komolyan vennénk a Gyurcsány-videó üzenetét, és ragadjunk ki pár főbb gondolatot.

Orbán Viktor és köre, a NER lenyúlta a Balatont: Nos, ez kivételetesen akár igaz is lehet DK-s szemszögből. Bezzeg, amikor Gyurcsányék »nem nyúlták le« Aligát, milyen jó is volt a tónak meg a magyar lakosságnak, ugye?

A Balaton drágább, mint Horvátország: sose unják meg ezt a sületlenséget, már az elején kiröhöglek. A hétvégén hol jártunk Trogirban, ahol 1400 Ft volt egy sör és 4500 Ft a pizza? Tuti az is valami NER-érdekeltség lehetett. Ugye nem megint a horvát kempingek árait hasonlítjátok össze a budapesti Four Seasonsszel? (De.)”

Nyitókép: Youtube

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NETUDKI
2021. július 31. 12:01
Persze ............ Szavazz rám ......... Anyádból hajadont csinálok ! Szavazz rám !
t34
2021. július 31. 08:50
Óvakodj a dékásoktól, még ha ajándékot hoznak (ígérnek) akkor is!
Bojli68
2021. július 31. 08:50
Olcsóbb ja majd persze beszedi másképp az árát "ne féljenek nem fog fájni"!!!
Pitypangocska
2021. július 30. 23:28
És vissza fogja adni Őszödöt is a népnek? Nahát!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik