Ha a DK kerül hatalomra, újra olcsó lesz a Balaton

2021. július 30. 10:48

Ódor János László
Kontra
Bezzeg, amikor Gyurcsányék „nem nyúlták le” Aligát, milyen jó is volt a tónak.

„TÖBB MINT FÉL MILLIÓBA KERÜL EGY HÉT A BALATONON. KÖSZÖNJÜK ORBÁN! – hirdeti Ferenc testvér YouTube-csatornáján a vaskos, paródiába illő főcím csupa nagybetűvel (szerintem megint igazából csak a T. Szerk. szórakozik): a mondattagolási szokásokra és szabályokra is kicsit lazán tekintve.

Bár most már a 444.hu legutóbbi podcastjén is azon vihogtak UP-ék, hogy a Jobbik is Orbánékat hibáztatja a dráguló hús miatt, azért kicsit tegyünk úgy, mintha komolyan vennénk a Gyurcsány-videó üzenetét, és ragadjunk ki pár főbb gondolatot.

Orbán Viktor és köre, a NER lenyúlta a Balatont: Nos, ez kivételetesen akár igaz is lehet DK-s szemszögből. Bezzeg, amikor Gyurcsányék »nem nyúlták le« Aligát, milyen jó is volt a tónak meg a magyar lakosságnak, ugye?

A Balaton drágább, mint Horvátország: sose unják meg ezt a sületlenséget, már az elején kiröhöglek. A hétvégén hol jártunk Trogirban, ahol 1400 Ft volt egy sör és 4500 Ft a pizza? Tuti az is valami NER-érdekeltség lehetett. Ugye nem megint a horvát kempingek árait hasonlítjátok össze a budapesti Four Seasonsszel? (De.)”

Nyitókép: Youtube

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Ha a DK kerül hatalomra, újra olcsó lesz a Balaton,,

helyett

Ha a DK kerül hatalomra Balaton sem lesz

Te fogod sütni a lángost?
Dobrev pedig főzi a kukoricát?
Piroska néni süti a halakat?
Addig sem foglalkoztok politikával.

Abból én se. A söréből meg pláne nem.

Gyurcsány = Orbán

örökkuruc 2021. július 30. 14:30
1
@nick89
Seggem = Szád
Tik ott a NER-ben olyan de olyan egyszerűek és agresszívek vagytok....
Talán a lámpavas majd kigyógyít.

Szóval ezt mondta a bajszos sz..r és azóta sem kért bocsánatot érte:


„Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János.

Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”.

Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc.

A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János"

Magyarázzátok avval, hogy Áder fejlődött, a régen az régen volt, most meg a most van, akkor még naívvoltésnemtudhatta stb.
Szarházik.

A Balatonnak nem az a baja, hogy drága, hanem hogy túlzsúfolt. A tó és a tópart teherviselése korlátozott. ha olcsóbb lenne, még elviselhetetlenebb lenne. Van más vízpart is Magyarországon, ahol üdülni lehet. Magyarországon én vagy a Tisza-tóra járok (kajakos paradicsom) vagy az Adriára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés