Gyáva ez a hatalom

2021. július 30. 12:43

Elkezdődött a jogi trükközés.

2021. július 30. 12:43
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Nemzeti Választási Bizottság fideszes tagjai alighanem azt az utasítást kapták, hogy kiszolgálják Orbán Viktor és a kormány gyűlöletkeltő propagandáját és ne engedjék, hogy az ország valódi problémáival foglalkozzunk. Elkezdődött a jogi trükközés, hiszen milyen röhejes kifogás az, hogy azért nem tárgyalják az azonos időben beadott kezdeményezésemet, mert azt magánszemélyként tettem.

Ezt az országot magánszemélyek lakják. Nekik vannak valós problémáik. A mi kezdeményezésünk éppen erről szól: az idősek védelméről, a Diákváros ügyéről, a nemzeti vagyonunkról, a korrupció ellenes fellépésről és a bajba jutottak érdemi segítségnyújtásáról.

Gyenge az a hatalom, amely 12 év teljhatalmú uralkodás után nemhogy dönteni, de még kérdezni se tud az ország valódi gondjairól. És gyáva ez a hatalom, mert az ország megosztásra használja a demokrácia egyik legfontosabb eszközét, a népszavazás intézményét.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 31. 17:55
Ez hülye.
MZperXXL
2021. július 31. 15:00
"Elkezdődött a jogi trükközés." Valóban, emlékszem egy EU-s szavazásra, ahol hirtelen máshogyan számolták a tartózkodásokat, mint máskor.
Galerida
2021. július 31. 11:39
Csak örömet akarok szerezni a megválasztóinak: Néztem tegnap a metró alagutakat. Feleslegesen van kettő egy egy vonalon! Az egyiket hasznos lenne a jól bevált sárga festékkel kijelölni biciklisávnak!
zakar zoltán béla
2021. július 31. 09:44
ficsori a léggitáros
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik