Ferencünk egy trollpolitikus lett

2021. július 30. 15:03

Trombitás Kristóf
Facebook
Valamelyest kevésbé szórakoztatóan proli, mint Jakab, de mindenfajta gondolatiságot nélkülöz.

„Gyurcsány egykori énjéhez viszonyítva ma olyan, mintha a knight rideres David Hasselhoffot hasonlítanánk a sharknadóshoz.

Gyurcsány Ferencet – és itt most kifejezetten visszafogottan fogalmazok – soha nem tartottam sokra. Tipikus késő-kádári, opportunista komcsi, aki a kiszes karrierjét is pont annyira hitte el, mint azt, amikor hardcore jobbikosokkal fotózkodik. Ez a csávó a világon semmiben sem hisz, érdek nélkül semmit sem akar.

Kizárólag a hatalom érdekli, azért viszont bármire hajlandó.

Mégis, a kétezres évek elején a semmi sztorit kétségtelenül jól becsomagolta. Volt néhány év, amikor sokaknak beadta, hogy ő a magyar Tony Blair. A friss fuvallat, az európai értelemben vett baloldaliság. Az ötlet, a finesz baloldali meghonosítója, aki átvezeti a pártállami komcsikat az uniós szociáldemokráciába.

Mindez totálisan összeomlott az őszödi beszéddel és az azt követő évekkel, de volt egy ilyen időszak, bármennyire is nehéz elhinni.”

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehhez képest a 88- ban érettségiző testvéremet még kényszerítették arra, hogy KISZ- tag legyen és az érettségi előtt egy hónappal még megpróbálták kirugni az iskolából, egy, a KISZ gyűlés jegyzőkönyve címet viselő házi feladatáért. Ahol csak a valóságot írta le egy KISZ gyűlésről.
Szóval a te szubjektív tapasztalatoddal szemben, bizony egyes helyeken, pont az értelmes, felsőoktatásba készülő fiatalokat kényszerítették a KÍSZ-be.

Mert hazudik. Ez nem kérdés. A kérdés sokkal inkább az, hogy csak nekünk, vagy magának is.

Nem a felvételueől veszéltem, hanem az érettségiről és a negyedik évfolyam befejezéséről, komám!
Azt remélem nem kell elmesélnem, hogy érettségi nélkül bajosan lehetett vilna felvételizni. Március végén, az érettségik pedig május 10- e körül kezdődtek, ráadásul olyan szakközépiskolábán, amilyen a megyében több nem volt. Elmégy te a büdös fenébe. Egyébként felvették őt főiskolára és 4 év mulva diplomát szerzett...

Ja, te voltál ott, te tudod, hogy egy középiskolában mi történik és mi nem...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés