Ferencünk egy trollpolitikus lett

2021. július 30. 15:03

Valamelyest kevésbé szórakoztatóan proli, mint Jakab, de mindenfajta gondolatiságot nélkülöz.

2021. július 30. 15:03
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Gyurcsány egykori énjéhez viszonyítva ma olyan, mintha a knight rideres David Hasselhoffot hasonlítanánk a sharknadóshoz.

Gyurcsány Ferencet – és itt most kifejezetten visszafogottan fogalmazok – soha nem tartottam sokra. Tipikus késő-kádári, opportunista komcsi, aki a kiszes karrierjét is pont annyira hitte el, mint azt, amikor hardcore jobbikosokkal fotózkodik. Ez a csávó a világon semmiben sem hisz, érdek nélkül semmit sem akar.

Kizárólag a hatalom érdekli, azért viszont bármire hajlandó.

Mégis, a kétezres évek elején a semmi sztorit kétségtelenül jól becsomagolta. Volt néhány év, amikor sokaknak beadta, hogy ő a magyar Tony Blair. A friss fuvallat, az európai értelemben vett baloldaliság. Az ötlet, a finesz baloldali meghonosítója, aki átvezeti a pártállami komcsikat az uniós szociáldemokráciába.

Mindez totálisan összeomlott az őszödi beszéddel és az azt követő évekkel, de volt egy ilyen időszak, bármennyire is nehéz elhinni.”

Fotó: FERENC ISZA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. július 31. 10:28
Ennek a böszmének mitől lehetne hiteles megnyilvánulása?
Zsolo
2021. július 30. 19:41
Kedves PC újságírók! Amennyiben magyar anyanyelvűnek tartjátok magatokat, akkor próbáljatok meg magyarul írni. Nem angolul, nem héberül, vagy jiddisül, nem cigányul, hanem "magyarul" A magyar nyelv csodálatos. Rengeteg kifejezés,elnevezés, létezik egy-egy általatok használt kifejezésre. Pl. a homoszexuálisokra használt meleg kifejezés, engem rettenetesen bosszant. Mert a nyár lehet meleg. A bableves is lehet meleg. Meg a vasat is addig kell ütni,amíg meleg. Tehát a buzi, az homoszexuális, leszbikus. De nem meleg A roma megnevezés, csak cigányul jelenti azt, hogy cigány. Magyarul, a cigány szó jelenti ugyanazt. A pc nevében ezentúl az amerikai embereket "americans"-nak kell majd neveznünk? Vagy az irániakat "persians-nak" És a csávó sem fiú, vagy ember. (Nem tudom, mert én nem lováriból szereztem meg a diplomához szükséges nyelvvizsgát) És a csaj sem lány,vagy nő. Mindenáron PC-nek, (magyarul PK) kell lennünk. Védd a magyar nyelvet!!
balbako_
2021. július 30. 19:30
Tipikus törtető komcsi. Elvtelen, gerinctelen, hatalomsóvár és korrupt. Kétségtelenül volt egy képessége, hogy meg tudott sokakat vezetni. Az egész élete a karrierje körül forgott és jól is nősült - harmadszorra. Így került a legmagasabb szintű komcsik közé, akik a jövő emberét látták benne.Olyan fogalmak, hogy elvek, becsület, barátság nem szerepelnek a kommunista szótárban. (Kádár is végignézte Rajk országos cimborája kínzását és halálát szemrebbenés nélkül.) Csakhogy a hatalomban kiderült, hogy az akarnokságon kívül nincs mögötte semmi. Képességeit meghaladja egy ország vezetése. A bukása után összezuhant. Nyilván korábban is ivott, mostanra egy súlyos stádiumban lévő alkoholista a dührohamaival, kiszámíthatatlan és összefüggéstelen gyűlöletbeszédeivel.
Carsac
2021. július 30. 17:18
Gyurcsány arcán pont ott úgy volt, mint Clintonén, hogy "hazudok". Láthatóan, sosem hittek abban, amit képviseltek, de remélték, hogy mások elhiszik nekik. Évek teltek el, hogy azon csodálkoztam, emberek ezt hogyan nem képesek észre venni? Ma már nincsenek illúzióim az emberek józan paraszti eszét illetően. Ezért van esélye pl. a Momentumnak. Ostobák, korruptak, fogalmatlanok. De bátran kiállnak hazudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik