A Jobbik kalandjai a Pride-on S01 E01

2021. július 30. 19:17

Patkó Endre
Kontra
Mi jöhet még? Egy tagjukról kiderül, hogy egykori antiszemitaként mégis zsidó származású, és azután ő lesz a legzsidóbb zsidó?

„Az Újmúlt 2000 Kft mindig az ön rendelkezésére áll, asszonyom! Pedig sokan felednék azokat a daliás időket, amikor Peti bohóc Jákob Jakab Péter és a Nemzetiszocialista Ifjúsági Szövetség Jobbik még buziparádénak titulálta a meleg büszkeség LMBTIQ+ emberek éves felvonulását, a homoszexuálisokat pedig aberráltnak nevezte. Az idő múlásával pedig idén az is megesett, hogy bár hivatalosan ott se volt, meg ott is volt, az azóta félig-meddig libsivé vedlett parlamenti kötekedők pártja mégis képviseltette magát a szivárvány alatt.

Arra a csúfságra azonban talán még a legfaramucibb forgatókönyveket kiötlő konteósok sem gondolhattak, hogy épp egy kiugrott (?), egykoron (?) jobbikos városi vezető fogja majd a Pride-ról tudósító Pesti TV riportereit inzultálni. A szivárványos trikóban, csillogó szolibarnán feszítő kapuvári (hehe -a szerk.) Hejner Krisztián a feltétlen elfogadás és tolerancia nevében kötekedett a riporterekkel, pont, mint ahogy azt Jakabtól is látni szoktuk.

Amikor pedig később egy újabb adás keretein belül telefonon felhívták, idegesen csak terelni kezdett. Hát, ennyit a messzi földön híres jobbikos fegyelemről. becsületességről és kiállásról.

Mi jöhet még? Egy tagjukról kiderül, hogy egykori antiszemitaként mégis zsidó származású, és azután ő lesz a legzsidóbb zsidó? Esetleg bebizonyosodik, hogy pártelnökük régen bőszen zsidózott (és/vagy egyértelműen utalt rá), majd a Politiconak saját magára, mint üldözött zsidóra hivatkozik?

Oh, wait…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés