A Jobbik kalandjai a Pride-on S01 E01

2021. július 30. 19:17

Mi jöhet még? Egy tagjukról kiderül, hogy egykori antiszemitaként mégis zsidó származású, és azután ő lesz a legzsidóbb zsidó?

2021. július 30. 19:17
Patkó Endre
Kontra

„Az Újmúlt 2000 Kft mindig az ön rendelkezésére áll, asszonyom! Pedig sokan felednék azokat a daliás időket, amikor Peti bohóc Jákob Jakab Péter és a Nemzetiszocialista Ifjúsági Szövetség Jobbik még buziparádénak titulálta a meleg büszkeség LMBTIQ+ emberek éves felvonulását, a homoszexuálisokat pedig aberráltnak nevezte. Az idő múlásával pedig idén az is megesett, hogy bár hivatalosan ott se volt, meg ott is volt, az azóta félig-meddig libsivé vedlett parlamenti kötekedők pártja mégis képviseltette magát a szivárvány alatt.

Arra a csúfságra azonban talán még a legfaramucibb forgatókönyveket kiötlő konteósok sem gondolhattak, hogy épp egy kiugrott (?), egykoron (?) jobbikos városi vezető fogja majd a Pride-ról tudósító Pesti TV riportereit inzultálni. A szivárványos trikóban, csillogó szolibarnán feszítő kapuvári (hehe -a szerk.) Hejner Krisztián a feltétlen elfogadás és tolerancia nevében kötekedett a riporterekkel, pont, mint ahogy azt Jakabtól is látni szoktuk.

Amikor pedig később egy újabb adás keretein belül telefonon felhívták, idegesen csak terelni kezdett. Hát, ennyit a messzi földön híres jobbikos fegyelemről. becsületességről és kiállásról.

Mi jöhet még? Egy tagjukról kiderül, hogy egykori antiszemitaként mégis zsidó származású, és azután ő lesz a legzsidóbb zsidó? Esetleg bebizonyosodik, hogy pártelnökük régen bőszen zsidózott (és/vagy egyértelműen utalt rá), majd a Politiconak saját magára, mint üldözött zsidóra hivatkozik?

Oh, wait…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
121212
2021. július 30. 21:50
Vicces, ahogy nem bírjátok megemészteni, hogy egykori rasszista, buzizó pöcsök megpróbálnak civilizált emberekké válni, miközben ti egykor civilizált(?) emberekből rasszista, buzizó pöcsökké váltok. És közben úgy vélitek, hogy nem az utóbbi, hanem az előbbi miatt kellene magyarázkodni.
Tőzeg Áfonya
2021. július 30. 20:26
Szép ív Chanád, magukfajta, KGB,Előd unió tanácsadóként - uniós zászlót dobál, Vona- Heller,Simicska boszú fegyvernek szánta Magyar Gárda, Pride, luxus autó, parizer, Jákob{tahó-proli} , alaptörvény felrúgva Gyurcsányért, A kommunista ellenes BalczóZoli bácsi és Kárpát Z a kommunistákkal KB ennyi elég a Jobbik ról címszavakban
Csubszi
2021. július 30. 19:52
Kit érdekel; halott párt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik