Rowling az egyik legnagyobb élő író, egy igazi zseni

2021. július 29. 10:41

Becsülöm azért, hogy hajlandó kimondani az LMBTQ propagandáról, hogy erőszakos, káros, nőellenes.

2021. július 29. 10:41
null
Molnár-Bánffy Kata
Facebook

„Rowling az egyik legnagyobb élő író, egy igazi zseni. Nagyszerűnek gondolom a Harry Pottert is – nem csak visszavezetett az olvasáshoz egy generációt, hanem értékrendet is adott nekik, a jó jó, a rossz rossz, a barátság, a közösség, az önfeláldozás, a felelősségvállalás, a bátorság, a család értékek, a hősök lelki fejlődésen mennek át, igazi klasszikusok ezek –, de elképesztő jó krimiket is írt, a legjobbak közül valókat, az Átmeneti üresedés pedig olysn tökéletes közéleti korrajz, hogy hiba kihagyni.

És rettenetesen becsülöm azért, hogy hajlandó egyértelműen kimondani az LMBTQ propagandáról, hogy erőszakos, hogy káros, hogy nőellenes. Hogy a nyugati világ magy sztárjai közül szinte egyedüliként hangosan kimondja, hogy meztelen a király. És hogy emelt fejjel újra elmondja az őt érő támadások, fenyegetések és könyvégetés ellenére. Nagyszerű nő.”

Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lehetkalman
2021. július 29. 18:00
"Hogy a nyugati világ nagy sztárjai közül szinte egyedüliként hangosan kimondja, hogy meztelen a király" És ez fel sem tűnik neked, te fidesz média ász?
74bro
2021. július 29. 17:44
Nem tartozik szorosan ide, de kíváncsi vagyok, ha ma rendeznék a Gyűrűk Urát, ki lenne a néger? Legolas, vagy az egyik hobbit? És ki a transznő? Gimli? Gandalf? Rowling elment egy bizonyos határig, ami már nem tetszett, de legalább azt nem volt hajlandó átlépni. Ám a mainstream megtette, ezért illik őt most gyűlölni.
nempolitizálok
2021. július 29. 16:46
Elég pénze van már ahhoz, hogy üzenhesse a libsiknek, kinyalhatjátok.
balbako_
2021. július 29. 15:09
Amikor a gyerekeim kezébe kerülhetett Harry Potter könyv beleolvastam. Hát nekem nem tetszett, de nem is ártalmas könyv. Egy mese. Rácsaptak, megfilmesítették órási reklámmal bestseller lett belőlük. Viszont a szerzőnek - ezek szerint - nem ment el a józan esze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik