Mikor fogtok a Kurucra írni?

2021. július 29. 7:47

Lakner Dávid
Magyar Hang
Olvasom a Mandineren, hogy szivárványos pólóban vonult a Pride-on egy volt jobbikos vezető, aki annak idején még a Kuruc.infón is publikált.

„Olvasom a Mandineren, hogy szivárványos pólóban vonult a Pride-on egy volt jobbikos vezető, aki annak idején még a Kuruc.infón is publikált. A lap szerint a férfi szidalmazta a Pesti TV munkatársait, utalást téve például arra, hogy a televízió munkatársai nem épp a legélesebb kések a fiókban. Micsoda éles váltás, hihihi, hahaha, halljuk ki a sorok mögül. Hát a kapuvári vezető meg még csak választ sem adott rá, hogy mikor változott ilyen felháborítóan toleráns emberré! Az egyik régi cikkében felvidékieknek gyűjtött könyveket, mikor megjelent a szlovák nyelvtörvény – olvasunk a bűnös múltról. Az egykori cikk témájának megnevezéséből arra következtethetünk: a jeles kormánypárti sajtómunkások szerint a felvidékiek támogatása nem fér össze a melegek melletti kiállással. El kell szomorítanom őket, de a felvidéki magyarok közt is vannak melegek. Sőt, minden bizonnyal még a felvidéki fideszes magyarok között is. Igaz, rájuk legalább nem vonatkoznak a dicsőséges Orbán-kormány legújabb homofób jogszabályai.

Aztán már egy másik heherésző Mandiner-cikket olvasok, ami szerint etikai vizsgálatot indítana párttársa a Pride-on vonuló Bereczki Miklóssal szemben. A jobbikos Szabó Balázs szerint ugyanis ez nem fér össze sem a párt szellemiségével, sem az alapszabályával.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ugye nem sikerul megerteni mi a koponyegforgatas?
nem csodalom, kene hozza nemi gerinc.

Ja.
Ami érdekesség, hogy itt kezdte a mandinernél a 2010-es évek elején. Ami nyilván megint a Zorbán diktatúrájának és a sajtószabadság hiányának a bizonyítéka.

Ennyi.

Alig két ciklussal korábban ugye még ezt bábozta az ún. Jobbik:

Börtönbe zárná a Jobbik a melegeket

Több évig terjedő szabadságvesztéssel, pénzbüntetéssel vagy elzárással büntetné a Jobbik a homoszexuálisokat. A párt egyik képviselője többek között a Büntető törvénykönyvet, a reklámszabályozásról szóló jogszabályokat, az alaptörvényt és a médiatörvényt is módosítaná.

Négy fal közé szorítaná a homoszexualitást a Jobbik: Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője, aki a Jobbik egyházügyi kabinetjének vezetője erről szóló törvényjavaslatot és két alaptörvény-módosítást nyújtott be kedden az Országgyűlésnek.

Börtön vagy elzárás járna egy csókért

Mirkóczki Ádám az Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslatában a homoszexualitást fajtalankodásnak és szexuális magatartászavarnak minősíti.

Idézhetjük ezeket ezerszámra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés