Ez a kormány elveszítette a kapcsolatát a magyar valósággal

2021. július 28. 17:38

Karácsony Gergely
Facebook
Az a dolgunk, hogy ne hagyjuk, hogy a politika hatalmi blöffökről szóljon.

„Van Magyarország valósága, amely szerint a magyarok döbbenetesen nagy aránya, háromnegyede az európai szegénységi küszöb alatt él (https://444.hu/.../a-magyarok-haromnegyede-unios-szinten...), és van ennek az országnak egy kormánya, amely ezt a helyzetet csak súlyosbítja, szisztematikusan fecskendezi a mérget a társadalom szöveteibe, hogy a lényegről elterelje a figyelmet, gyűlöletet kelt és megoszt. Ez a kormány, ez a miniszterelnök elveszítette a kapcsolatát a magyar valósággal, nem tud, már nem is akar a magyarok valós problémáival foglalkozni. Az a dolgunk, hogy ne hagyjuk, hogy a politika hatalmi blöffökről szóljon. Az a dolgunk, hogy a létező problémákat oldjuk meg. Ez a gyenge és gyáva hatalom a mesekönyvek ellen hirdet harcot, mi pedig a gyerekszegénység és úgy általában a kiszolgáltatottság ellen.

Az általam kezdeményezett jövővédő népszavazásnak is ez a célja. Mert a bukásra készülő hatalom már csomagol, és vinné azt is, ami nem az övé. Hanem a miénk, mindannyiunké. Vinné a nemzeti vagyonunkat, vinné a szuverenitásunkat. Vagyis a jövőnket. De mi nem adjuk a jövőnket! Erről szól a jövővédő népszavazás, és nem fogjuk hagyni, hogy a kormány bármilyen trükközéssel megakadályozza, hogy a lényegről, a valóságról, a jövőről szavazzunk a megosztó, gyűlöletkeltő hatalmi blöffök helyett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, ez igaz.
Nem mindenkinek van rovarhotelja, mehlegeloje. Még..
Sárga sávokat sem festhet akárki önkényesen ide meg oda.
De hogy ez a semmihez sem erto nimand hogyan kerulhetett abba a helyzetbe, hogy Budapestet vezesse, azt nem tudom. Belole is az Orban-utalat csinalt polgarmestert.
Remelem, ez lesz a legmagasabb funkcio, amit ez a felfujt holyag betolt. Ez is valami olyasmi, ami messze meghaladja a kepessegeit, de azert van ott Draskovics, Gal J., Nemeth Bozse, hogy negyen-oten kitegyenek egyet. Tobbe kerul es még meg sem eri.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés