Miniszterelnök Úr, kérem, eszébe ne jusson betiltani a Pride-ot!

2021. július 27. 14:52

Megadja Gábor
Kontra
Ki ne nyiffantsuk az aranytojást tojó tyúkokat!

„Az ellenzék és csatolt médiája igyekszik elhitetni velünk, hogy még véletlenül sem a gyermekvédelmi törvény miatt lendült támadásba – az amúgy minden létező válságnál John Travoltaként a fejét kapkodó – Brüsszel, hanem mert korrupt a Orbán. 

A korrupciós vád bevett termék a 70-es évek óta, most próbálják leváltani a »megfigyelési botrányra«, megy is a nagy erőlködés, de csak nem jön össze. 

Aztán jön Brüsszel, és kiteszi a cuccost az asztalra. Mármint a feljelentő dokumentumban jelzik, hogy de, az LMBTQI stb. ügy miatt akarjuk cseszegetni Magyarországot. 

Hiába minden egyes leütés, minden izzadságcsepp ezen a felperzselt bolygó forró nyarán, Brüsszel elrontotta a játékot. És ha már itt tartunk. Hallom ezeket a jobbos szirénhangokat, akik azt dúdolják, hogy be kell tiltani a Pride-ot. 

Kérem, Miniszterelnök Úr, eszébe ne jusson! Ne hallgasson ezekre a hangokra!

Én azt szeretném, ha a Pride minél szabadabban (kordonok nélkül!) működhetne, soha nem érné egyik résztvevőjét sem atrocitás (talán azt a sörösüveg-ügyet valahogy túléli az áldozat, nagyon szorítok érte minden percben), és ha a radijobbos buzizók jó távol lennének tőlük. Ahogy most is. 

Nekünk ugyanis a Pride aranyat ér. Kevés olyan eseményt tudnék még mondani, ami ennyire egyesít mindenkit önmagával szemben.”

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés