Sakk-matt a baloldali ellenzéknek

2021. július 25. 7:54

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A magyar ember olyan, hogy egyszerűen felfordul a gyomra az árulóktól, a hazaárulóktól.

„A múlt vasárnap berobbantott Pegasus-üggyel kapcsolatban az »elnyomott és börtönbe vetett« baloldali sajtómunkások nagyon csúnyán elszámolták magukat. Eleve visszás egy olyan országban azt látni, ahol állítólag minimum félévente megszűnik a sajtószabadság, ahol gyakorlatilag teljesen megszűnt a baloldali média, hogy »megszűnésük és betiltásuk« ellenére milyen elképesztő erőket képesek megmozgatni, hogy az úgynevezett függetlenobjektív sajtó hány cikkben támadhatta a kormányt.

Az a Telex, amely lényegében egy éve siratja magát meg a »tényalapú« újságírást, csak hétfő reggel huszonöt írást szentelt a témának, de nem maradt le a 444.hu sem, ők tizenkilenc anyaggal mutatták a helyes utat, de a HVG is huszonegy dolgozattal járult hozzá a szent ügy nyilvánosságban tartásához. Ami, mármint ezek a döbbenetes számok, már eleve abszurdnak hathatnak az egyszerű választók számára, hiszen ha nincs sem baloldali sajtó, sem sajtószabadság, akkor mégis mik ezek az írások és ezek a hírportálok, ahol az úgynevezett megfigyelési ügyről ilyen lelkesen beszámoltak?

De ami ennél is sokkal fontosabb, az az, hogy a kozmopolitaként, európai polgárként élő és viselkedő balliberális propagandisták nem vették számításba: a magyar ember olyan, hogy egyszerűen felfordul a gyomra az árulóktól, a hazaárulóktól. A magyarok nem bírják a Gerébeket, megvetik azokat, akik – legyen bármilyen fontos az ügy is – külső vagy külföldi segítséget vesznek igénybe céljaik eléréséhez. És nemcsak a magyar, de valószínűleg ilyen a kelet-közép-euró­pai néplélek is, tehát hasonló. Sőt ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy Vlagyimir Putyin sem azért Oroszország elnöke még, mert hibátlan lenne, hanem mert az orosz nép is látja, hogy a Nyugat és az Egyesült Államok micsoda energiákat mozgósít azért, hogy megbuktassa.”

Nyitókép: Vadnai Szabolcs

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, most mit tegyen. Ezért fizetik, így ezt kell írnia.

Putyin pincsije jelzőt már lefoglalta Gyurcsány.

Nem jó. A csivava kisebb, mint egy pincsi, Apáti Bence pedig magasabb, izmosabb, mint Gyurcsány.
Különben sem egy öleb.

Se nem rúdtáncos, se nem buzi. Balettművész, balett igazgató.

Hát persze, aki Orbán szimpatizáns, azt mindig címkézitek.
Nem bírjátok elviselni, a normalitást.

Te vagy hathétházi?

Hát ez pont nem illik ide, de sebaj! Csak az ocsmány beszéded miatt gondoltam.

Nálam ki van ikszelve ez a zavarosfejű idióta zsoltkom, - ennek ellenére rendszeresen meg akarja velem osztani a gondolatait - de most, hogy beidézted amit írt Bencéről, tanúsíthatom, hogy Bence nagyon magas, vékony izmos férfi. Fürdőnadrágban is.
Valamint azt, hogy A Hattyúk Tavában nem Bence a hattyú.
Ezek szerint ezt a balettot sem ismeri ez a nagyon hülye, nagyon rosszindulatú elmebeteg, zsolt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés