Magyaroknak szurkol a világ legforgalmasabb kereszteződése Tokióban

2021. július 25. 8:03
Tokió egyik legforgalmasabb pontján egy óriáskivetítőn népszerűsítik a magyar sportolókat és sportsikereket.

Magyarország tokiói nagykövetsége a Magyar Olimpiai Bizottsággal közös projektjében a magyar sportolókra és sportsikerekre hívja fel a figyelmet Tokió egyik legismertebb pontján. A sibujai (Shibuya) kereszteződésben a legforgalmasabb napokon több százezren is megfordulnak, alkalmanként akár 3 ezer ember is átkel a zöld jelzésnél.

A helyszínen kiemelt szerepet kapnak a kereszteződés oldalán álló épületek homlokzatán elhelyezett kivetítők. Az egyik legnagyobb felületen reggel 9 és este 8 óra között óránként többször jelenik meg a magyar olimpiai csapat üzenete. A 15 másodperces összeállítás magyar olimpikonokkal illusztrálja az olimpiai mozgalom legfontosabb üzeneteit magyar és japán nyelven.

A nagykövetség és a MOB együttműködésében megvalósult projekt célja, hogy a járványhelyzet miatt szigorú intézkedésekkel megrendezett olimpia ideje alatt Japánban és világszerte még többen ismerjék meg Magyarországot, és még többen szurkoljanak a magyar sportsikerekért. 

(MTI)

Nyitókép: Hungary In Japan

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a Pierre nevű trollt már rég kinyomtam, de az idézett rész annyira szdsz-es: nagy mellénnyel, axiómaként jelent ki valamit, amit egészen biztosan nem tud gyakorlati példákkal alátámasztani.
De egyébként ez a teljes baloldalra igaz már a jakobinusok óta: tele vannak (szerintük) világjobbító ötletekkel, amit hatalomra jutva el is kezdenek megvalósítani, miközben nem tűrnek ellenvéleményt, az ellentmondókat igyekeznek megsemmisíteni, az ötleteik pedig rendre zsákutcákba visznek. Mondjuk ezek után én is frusztrált lennék.
Egyébként pedig, hajrá Japán, hajrá magyarok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés