Ma a Pride-on ott lenni nekem természetes

2021. július 24. 14:14

Kötelesség szolidaritást vállalni Magyarország legutóbbi megtámadott közösségével.

2021. július 24. 14:14
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma a Pride-on ott lenni nekem természetes, apaként, társként, felelős és érző polgárként, de leginkább emberként. Főpolgármesterként pedig kötelesség.

Kötelesség szolidaritást vállalni Magyarország legutóbbi megtámadott közösségével.

Hallgassátok meg a beszédemet itt a Facebook oldalamon!”

Kép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 26. 07:43
Buzi e vagy?
zsolti123
2021. július 26. 00:17
Pride fóbia Tegnap nagy volt a meleg a fővárosban. Szivárványos zászlókkal vonultak a beteg emberek. Hangosbemondókkal hirdették, hogy rossz az emésztésük, egyik fülükre nem hallanak, fél lábuk béna, a színeket nem látják, nem működik a veséjük, és már évek óta nem áll fel. Mindezt politikai háttérrel, lobogókkal, hangosbeszélőkkel, szelfiző híres emberekkel. Sose értettem, a biológiai hiányosságokra miért kell büszkének lenni. Az egyik távoli rokonunknak nem működik jól a bélrendszere, és ezt látványosan teszi, de az öreg erre egy cseppet sem büszke, nem vonul fel, ellenben sűrűn szellőztet. De hát nem is bántja senki a Dezső bácsit, ám, ha az orrunk alá eregetné, kötelezne minket, hogy szagolgassuk, és címkékkel látna el bennünket, ha megjegyeznénk, hogy vonuljon félre, és ne az orrunk alá eregesse, azt hiszem, nem szeretnénk. A nemi zavar egy biológiai hiányosság. A nemi szervek az utód létrehozására alakultak ki – ha akarom Isten teremtette, ha akarom az evolúció -, és ha ott zavar van, az rendellenesség, amit nem ünnepelni kell, hanem gyógyítani, s ha nem lehet, tapintattal félrenézni. A társadalomtól ez várható el. https://888.hu/piszkostizenketto/pride-fobia-4326477
Akitlosz
2021. július 25. 14:26
Leállhatna ezzel a kötelesség dumával. Ha ez kötelesség lesz, akkor az nem úgy fog végződni, mint a május elsejék.
Sulammit
2021. július 25. 12:01
Csak a stadion megnyitásán nem volt kötelességed ott lenni ugye? Viszont csak kicsit meglepő a fiúsra vágott hajú és öltözetű Szél Bernadett előbújása. Ezt mondta a prájdon a színpadon. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő a kormányról és az LMBTQ-közösségeket megbélyegző törvényről azt mondta: „Nem akarják, hogy helyet követeljünk magunknak. Nem akarják, hogy kiálljunk magunkért, és kiálljunk egymásért. Furcsák vagyunk nekik, mert mi nem ők vagyunk, mi mások vagyunk.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik