Hajrá, Szilágyi Áron!

2021. július 24. 13:32

Példaértékű sportoló, példamutató ember. Igazi ikon.

2021. július 24. 13:32
null
Veiszer Alinda
Facebook

„Kevés sportoló van , akiért tudok rajongani, néhány azért akad, de Szilágyi Áron ilyen. Nem csak azért, mert zsinórban a harmadik olimpián döntős, és őszintén szólva mindegy is, hogy arany vagy ezüst lesz a vége (persze az előbbi verziónak drukkolok jobban:-)), hanem mert ő maga a tartás.

Higgadt, visszafogott, intelligens, okos, nincsenek botrányai vagy kétes ügyei. Példaértékű sportoló, példamutató ember. Igazi ikon.

Hajrá Szilágyi Áron!”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. október 10. 08:20
Szilágyi Áron fehér, heteroszexuális, keresztény férfi. Lehet róla leszállni veiszer alinda, vagy mi a neve.
Irhazika
2021. július 25. 19:03
Pont az ellentéted Alinda...
Szedlacsek
2021. július 25. 17:40
Hiteltelen álemigráns!
Robertoo
2021. július 25. 09:05
Diszkriminatív, homofób, fajgyűlölő, gendergyűlölő,(?) stb. nyilatkozat. Milyen alapon emel ki valakit a többi tisztességes meleg, lmbtqrujklé...., stb. nős-hím-stb., boldog, szeretett teljes, büszke, fekete, sárga, kék, zöld, stb. emberekkel szembe helyezve egy magyart, aki ráadásul fehér? Milyen alapon ruház fel ilyen tulajdonságokkal ("Higgadt, visszafogott, intelligens, okos, nincsenek botrányai vagy kétes ügyei. Példaértékű sportoló, példamutató ember. Igazi ikon.) egy magyar, fehér sportolót? Pont egy MAGYAR-t! Felháborító! Felszólítom, hogy hagyja abba ezt a viselkedést! Elítélem őt a szélsőséges nézetei miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik