Gyurcsány luxus fagyija a Balatonon

2021. július 24. 17:33

Gyurcsány annyira abszurd videót készített, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

2021. július 24. 17:33
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Van annál visszataszítóbb, mint amikor egy milliárdos üzletember, egykori kormányfő, aki miniszterelnöksége idején a csőd szélére taszította az országot, elmegy a Balatonra és arról beszél, hogy mennyire borzasztó minden, mert »ellopta az Orbán« »drága a fagyi és a lángos«? Sőt, a szezon is csak néhány hónapig tart, ami szintén Orbán Viktor hibája. Gyurcsány annyira abszurd videót készített, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

Gyurcsány Ferenc kikandikál horribilis értéket képviselő balatoni nyaralójának (birodalmának) ablakán, feje körül muslincák (máshol muslicák) repkednek, de ez egyáltalán nem érdekli, hogy útnak induljon megmutatni mennyire borzasztó hely az a Balaton, amelyet miniszterelnöksége idején még véletlenül sem fejlesztett, viszont amit tudtak a szocialista haverjaival aprópénzért felvásároltak.

Kezdjük azzal a fontos szakmai szemponttal, hogy borzasztóan gagyi a videó. Nem tudom, hogy kicsoda a DK elnökének operatőre és vágója, de vér ciki.

Megragadtak a 2000-es években, amit egyébként annyira szerettek. Érthető.”

Kép forrása: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Styl
2021. július 26. 08:50
Hejj! Bohár! Te mint megbízható oknyomozó miért nem szerzel még pár paradicsom palántát, és dicsekedsz tovább hogy milyen ügyes is vagy?
Ezért regisztráltam
2021. július 25. 22:27
"megmutatni,,,, mennyire" Volt azért "upvote" is, de csak a muslicák miatt. :-D :-D :-D
Valeri Anna
2021. július 25. 17:11
MI van a balatonöszödi pártüdülővel, ami a munkásököl vasököl nyaralására épült? Ja nem? Mint a szemlőhegyi VILLA, amit valaki épített a családjának, aztán az apróék ÁLLAMOSÍTOTTÁK? aztán beleköltöztek, mint a böszödi NÉPÜDÜLŐt is kisajátítva?
Tand
2021. július 25. 11:00
2020-ban PS is járt a parton : https://pestisracok.hu/kik-loptak-szet-valojaban-a-balatont-az-ellenzek-gigantikus-balaton-hazugsaga-es-a-valosag/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik