A Gyurcsány-listára bukás vár

2021. július 24. 7:46

Deák Dániel
Magyar Nemzet
Ismét a magyarok többségi akaratával megy szembe a hazai baloldal.

„Az elmúlt hetekben a 2015-ös migrációs válsághoz hasonló összehangolt támadássorozat érte Magyarországot amiatt, mert az Országgyűlés ritkán látott többséggel fogadta el a gyermekek védelmét szolgáló törvényt. Az egész kísértetiesen hasonlít arra, amit hat évvel ezelőtt láthattunk: a kormány kiáll a nemzeti szuverenitásért, miközben a baloldal a magyarok többségének akaratával szembemenve már sokadszorra a globalista erők érdekeit képviseli.

Amint arra a XXI. Század Intézet több alkalommal is felhívta a figyelmet, a 2015-ös migrációs válság következtében új frontvonal jött létre Európában: a nemzeti önrendelkezés elvére hivatkozó, a hagyományos értékeket védelmező szuverenitáspárti erők végérvényesen szembekerültek a nemzetek feletti érdekeket képviselő, identitás nélküli olvasztótégely létrehozását célként kitűző globalistákkal. Ez a 2015-ben kialakult törésvonal egyértelművé tette, hogy nincs meg az értékek egysége Európában, ami minden korábbinál jobban kiélezte az ellentéteket az unió nyugati és keleti tagállamai között.

A napnál is világosabb, hogy noha a most elfogadott magyar szabályozás a gyermekek neveléséről és nem a homoszexuálisokról szól, a globalista erők újra támadásba lendültek, ismét pellengérre állítva a magyar szuverenitáspárti kormányt. A migrációs válsághoz hasonlóan most is szuverenitáskérdésről van szó, és a nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának. Ennek a küzdelemnek az egyik legerősebb fegyvere lehet a népszavazás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt hittem, a migráció kérdése szétszakitja az uniót.
Úgy tűnik, az lmbtq előbb megteszi.

Szerintem Akkor elvész bizonyos az Eeeerópai körökben s Bizottságokban meglévő támogatottsága.

Nem tudok mást mondani, mint hogy úgy legyen.
Hihetetlen, hogy az unió 17 év alatt mennyit változott.

A liberális agymosás miatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés