A Gyurcsány-listára bukás vár

2021. július 24. 07:46

Ismét a magyarok többségi akaratával megy szembe a hazai baloldal.

2021. július 24. 07:46
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

„Az elmúlt hetekben a 2015-ös migrációs válsághoz hasonló összehangolt támadássorozat érte Magyarországot amiatt, mert az Országgyűlés ritkán látott többséggel fogadta el a gyermekek védelmét szolgáló törvényt. Az egész kísértetiesen hasonlít arra, amit hat évvel ezelőtt láthattunk: a kormány kiáll a nemzeti szuverenitásért, miközben a baloldal a magyarok többségének akaratával szembemenve már sokadszorra a globalista erők érdekeit képviseli.

Amint arra a XXI. Század Intézet több alkalommal is felhívta a figyelmet, a 2015-ös migrációs válság következtében új frontvonal jött létre Európában: a nemzeti önrendelkezés elvére hivatkozó, a hagyományos értékeket védelmező szuverenitáspárti erők végérvényesen szembekerültek a nemzetek feletti érdekeket képviselő, identitás nélküli olvasztótégely létrehozását célként kitűző globalistákkal. Ez a 2015-ben kialakult törésvonal egyértelművé tette, hogy nincs meg az értékek egysége Európában, ami minden korábbinál jobban kiélezte az ellentéteket az unió nyugati és keleti tagállamai között.

A napnál is világosabb, hogy noha a most elfogadott magyar szabályozás a gyermekek neveléséről és nem a homoszexuálisokról szól, a globalista erők újra támadásba lendültek, ismét pellengérre állítva a magyar szuverenitáspárti kormányt. A migrációs válsághoz hasonlóan most is szuverenitáskérdésről van szó, és a nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának. Ennek a küzdelemnek az egyik legerősebb fegyvere lehet a népszavazás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. július 24. 09:46
-zsoltkom- „egész kísértetiesen hasonlít arra, amit hat évvel ezelőtt láthattunk” Ügydöntő népszavazás Fidesz módra, avagy Fidesz leépülés, hogy ügydöntés legyen mindenáron... videó csak felnőtteknek „Amikor a kormány egy népszavazással megakadályozta, hogy kiirtsanak minket, mint az indiánokat „Muszáj félni; Itt csak félni lehet; Hát szörnyülködik az ember, ahogy a tévé mutassa.” mondták Nógrádtól a Nyírségen át Dunaújvárosig a magyarok miután a kormány 2016-ban beröffentette a kvótanépszavazási kampányt.” https://bit.ly/3iGxh1t
furunkulus13
2021. július 24. 09:24
A leépült ellenzék , élén a momentumos nímandokkal jól beszopta ezt is! Most lehet győzködni a magyar választókat, mennyire kellenek a drag queen szörnyetegek az oviba!! Fog ez menni, akkora a társadalmi igény!!
jánosbácsi
2021. július 24. 09:23
Csak azt mondom, Deák elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. Az élet nem habostorta Deák elvtárs. Tudja Deák elvtárs aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. Kedves Deák elvtárs Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
btete
2021. július 24. 08:55
És mi lesz akkor ha az ellenzék is beáll a népszavazás mögé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik