A Bibó István Szakkollégium is kitette a szivárványos zászlót

2021. július 24. 10:41

A szakkollégiumnak korábban Orbán Viktor és a Fidesz több oszlopos tagja is a hallgatója volt.

2021. július 24. 10:41
null

Az ELTE ÁJK-n működő Bibó István Szakkollégium is kitűzte a szivárványos zászlót. A szakkollégiumnak korábban Orbán Viktor és a Fidesz több oszlopos tagja is a hallgatója volt.

A Budapest Pride Felvonulás napján, a közösség döntése alapján, Szakkollégiumunk is kitűzi a szivárványos zászlót” – írják közösségi oldalukon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. július 24. 17:52
üzenet a kollégiumnak csókoljátok meg gyurcsányos gergely seggét
kaltran
2021. július 24. 15:45
Hát egy ilyen mai közegben, már nem bírna megalakulni egy Fidesz Maximum egy Buzesz
Nyugati Ádám
2021. július 24. 13:49
Szegény Bibó István forog a sírjában. Ő annak, a sajnos már eltávozott, magyar protestáns gondolkodói nemzedékének a tagja, mint például Német László, Ravasz László, Bajcsy Zsilinszky Endre, és Csurka István. Tipikus protestáns felfogásából következően ő is a rend és a demokrácia összeegyeztethetőségében hitt. Úgy gondolta, hogy az emberek többségének van annyi esze, hogy az eljövendő időszak hosszabb távú és biztos jövőt választja, és nem az azonnali és rövid rövid távú ígéreteket. Ebben tévedett, és abban a klasszikus bölcsességben sem hitt, hogy Similis simili gaudet, azaz hasonló a hasonlónak örül. Ugyanakkor írásainak tartalma a klasszikus demokrácia felfogáson alapul. Ez nagyon messze esik, több vonatkozásban ellentétes mai, szélsőséges neomarxista liberalizmus elveivel és gyakorlatával. A szivárványos zászló kitűzése a szakkollégisták műveletlenségének, névadójuk szellemiségével szembeni tiszteletlenségének a megnyilvánulása.
catalina9
2021. július 24. 13:30
A Bibó István Szakkollégium is kitette a szivárványos zászlót" és le is térdelnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik