Orbán lett a szabadság és a demokrácia ellensége!

2021. július 23. 13:46

Tóth Bertalan
Hírklikk
Orbán Viktor szokás szerint hazudozott, terelt és ködösített.

„Azt akarja, hogy egy újabb, általa kitalált brüsszeli »támadás« kapcsán, az ő ostoba és gonosz kérdéseivel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a Fidesz-kormány lehallgatási botrányáról, a boltokban érezhető brutális drágaságról, az egekbe ugrott benzinárról, az alacsony nyugdíjakról, az emberek egyre nehezebb megélhetéséről beszéljünk! 

(Ezzel együtt kíváncsi lennék, hogy Orbán a népszavazási kérdéseit az adriai jachtozós-prostis fideszes Borkaival, a pedofil fideszes Kaletával vagy a meleg orgiáról droggal menekülő fideszes Szájerrel akarja-e reklámozni. Mert erről valamiért nem beszélt...)

Tegyük egyértelművé: ami most zajlik, nem tréfa. Uszító propaganda folyik, és a rogáni gépezet goebbelsi módszereket használ, »ellenségképeket« gyártva. 

És nem a liberálisok váltak a szabadság ellenségeivé – ahogyan Orbán mondja –, hanem Orbán liberális politikusból, a Fidesz pedig liberális pártból lett a szabadság és a demokrácia ellensége! Ahol a Fidesz-rezsim nem meghallgatja, hanem lehallgatja az embereket; ahol a hatalom lábbal tiporja a sajtószabadságot, üldözi a civileket, korlátozza a sajtó munkáját, és meg akar félemlíteni mindenkit, aki tőle független.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézd Andi! Lepke! Ne nyúlj hozzá!

Eddig azt hittem, hogy Orbán maga a patás sátán, de ezek szerint csak egy kis ellenség.
Hüje vagy bercike, így nem fog menni a dolog. Igenis Patás!
És még toppant is hozzá, bercike!

Nem tudom, hogy ez Bertalan nevezetű milyen pártot képvisel......de érdekes végig szemlézni a hazaáruló, nemzetellenes zsoldosokat..a zajos márki, kunhalmi, balázs petike, valamilyen klárika , valamilyen milliárdos tolvaj katika, a külföldről pénzelt, hergelt sok agresszív buzi, deviáns, megvásárolt firkász, balaványtól hosszú a sor, a buta gojokat zsidóként megvezető jakabig, a meleg klub momentumig.......ja, az értékes tirpák emberekre szégyent hozó tehetségtelen, lakáj karácsonyfáig.

Miért szakadt ennyi selejt ember erre az országra.

Ezekkel a mocskos balliberális hazaárulókkal, gyermekgyilkosokkal, az őket támogató bunkó prolikkal már nem lehet cizelláltan beszélni. Hajrá Orbán Viktor! No meg Slomó!

A normális zsidók többsége - magamat is közéjük sorolom - , tudod, akik a tragédiák ellenére is hazájuknak tekintik Magyarországot, mint Európában a zsidóság számára legbiztonságosabb országot, jól érzik magukat itthon, s hánynak tőled. hajrá Orbán Viktor!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés