Orbán lett a szabadság és a demokrácia ellensége!

2021. július 23. 13:46

Orbán Viktor szokás szerint hazudozott, terelt és ködösített.

2021. július 23. 13:46
null
Tóth Bertalan
Hírklikk

„Azt akarja, hogy egy újabb, általa kitalált brüsszeli »támadás« kapcsán, az ő ostoba és gonosz kérdéseivel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a Fidesz-kormány lehallgatási botrányáról, a boltokban érezhető brutális drágaságról, az egekbe ugrott benzinárról, az alacsony nyugdíjakról, az emberek egyre nehezebb megélhetéséről beszéljünk! 

(Ezzel együtt kíváncsi lennék, hogy Orbán a népszavazási kérdéseit az adriai jachtozós-prostis fideszes Borkaival, a pedofil fideszes Kaletával vagy a meleg orgiáról droggal menekülő fideszes Szájerrel akarja-e reklámozni. Mert erről valamiért nem beszélt...)

Tegyük egyértelművé: ami most zajlik, nem tréfa. Uszító propaganda folyik, és a rogáni gépezet goebbelsi módszereket használ, »ellenségképeket« gyártva. 

És nem a liberálisok váltak a szabadság ellenségeivé – ahogyan Orbán mondja –, hanem Orbán liberális politikusból, a Fidesz pedig liberális pártból lett a szabadság és a demokrácia ellensége! Ahol a Fidesz-rezsim nem meghallgatja, hanem lehallgatja az embereket; ahol a hatalom lábbal tiporja a sajtószabadságot, üldözi a civileket, korlátozza a sajtó munkáját, és meg akar félemlíteni mindenkit, aki tőle független.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. augusztus 02. 21:16
Félhülye pécsi steinkopf. Vadászik. A sok vaddiszótól hízik. Hájfeje tele ureával.
rókabácsi
2021. július 25. 20:16
a jóléttől elhíztál és agyadra ment a háj!
Tatulus
2021. július 24. 20:02
Ez a Bercike a legélesebb kés a szociknál - Ágica a következő erősségük! Hová jutott a világ! (vagy a szocik)
poverello 1226
2021. július 24. 10:32
Berci, neked a 0 százalékos mszp fővezérnek, az Orbán kormány vímánya a CSOK felvétele és az összelopott pénzből vett luxusvillád után POFA ALAPÁLLÁS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik