Saját feleségének öltözött be egy koronavírusos férfi, hogy repülőre szállhasson

2021. július 23. 15:11

Nikábban szállt gépre, de a repülőút közben átöltözött. Így bukott le.

2021. július 23. 15:11
null

Elfogtak egy koronavírussal fertőzött indonéziai férfit, aki saját feleségének adta ki magát, hogy repülőre szállhasson – írja a BBC. A beszállásnál a férfi egy egész arcot elfedő nikábot viselt, felesége útlevelét és negatív koronavírus-tesztjét használta. 

Valószínűleg sosem bukott volna le, ha nem kezdett volna a repülőúton átöltözni saját ruháiba. Ekkor az egyik légiutaskísérő intézkedett, a repülő leszállása után pedig a rendőrök őrizetbe vették a férfit. Miután kiderült, hogy megfertőződött a vírussal, karanténra kötelezték. Amint az lejár, felelősségre fogják vonni a járványügyi szabályok megszegéséért. 

Indonéziában rendkívül súlyos a járványhelyzet, a 270 milliós országban naponta nagyjából 50 ezer új koronavírusos fertőzöttet regisztrálnak.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Bulent Kilic / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. július 24. 13:19
Mert kinek a feleségének kellett volna öltöznie? Ha a szomszédja feleségének öltözött volna, akkor az szabályos lett volna? Már megint primitív a címadó ember. A cikkcím magyarul így van: Egy koronavírusos férfi azért, hogy repülőre szállhasson a saját feleségének öltözött be.
ittésmost
2021. július 24. 07:09
Kinyílt a humor-zsák erre a kis hírre! :))) Útlevél-ellenőrzés: https://videa.hu/videok/vicces/utlevel-ellenorzes-humoros-terrorista-b1bITzf2O209GPmr
Tiszafa
2021. július 23. 20:13
És az egyéni jogaival mi van?! Annak mutatkozik, aminek akar! Ha nő akar lenni, hát nőnek öltözik. Ha szülni akar, (friss uniós álláspont), hát a seggén keresztül szülhet is... Szerintem is, csak rögtön harapja is bele a "gyermek" nevét!!!
Csigorin
2021. július 23. 17:58
es a fenykepellenorzes idejere se szedtek le a fejerol a fityulat? mert azert meg kell huzkodni a repteri dolgozot is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik