Aljasok és gyávák

2021. július 23. 10:37

Rákay Philip
Facebook
Nem a melegek jogaiért harcolnak, hanem a melegeket eszközként használva a normalitást támadják.

„Az LMBTQ-propaganda pontosan olyan, mint amikor a roma jogvédelem égisze alatt megmondják a cigányoknak, hogy nekik mi a jó, pontosabban, hogy miért rossz cigánynak lenni Magyarországon.

A hasonlóság nem véletlen. Ugyanazok a szervezetek csinálják, ugyanaz a módszertan: Gyurcsány Ferenc táblát vált, az »Én is roma vagyok« szlogent a nyakában kicseréli szivárványosra.

Ahogyan az úgynevezett roma jogvédelem, úgy az LMBTQ-propaganda is eszközként használ embereket, kisebbségi közösségeket. A magamutogató, polgárpukkasztó »divatmelegeket« leszámítva az egész militáns LMBTQ-propaganda zavarja a homoszexuálisokat. Akik valószínűleg jól elvannak a saját életükkel, biztonságban érzik magukat, és nem akarnak szivárványszínű műpénisszel iskolákba járni »érzékenyíteni«, mert úgy gondolják, hogy a szexuális orientációjuk magánügy. És így vagyunk ezzel mi, a heteroszexuális többség is. Ezt nevezzük normalitásnak.

Az LMBTQ-propagandisták a konszenzusos társadalmi normákat felrúgva közügyet kreáltak abból, hogy ki mit csinál vagy csinálhat a hálószobájában. Nem a melegek jogaiért harcolnak, hanem a melegeket eszközként használva a normalitást támadják. Az LMBTQ-propagandisták saját kezűleg tűzik ki a szivárvány jelét a melegekre, transzneműekre, bár erre senki nem kérte őket.”

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök felesége, Dobrev Klára (b) társaságában Budapesten, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott tüntetésen, amelyet a DK és a hozzá csatlakozó pártok, szervezetek tartottak Bayer Zsolt Magyar Hírlapban megjelent cikke miatt 2013. január 13-án.MTI Fotó: Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nem a melegek jogaiért harcolnak, hanem a melegeket eszközként használva a normalitást támadják.,, és a kizárólagos hatalom megszerzésére törekszenek. Ezt nevezik liberális demokráciának.

Már csak azért is, mert a melegek jogaiért való harcot a zsidóknál kell kezdeni:

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Milyen értelmes érvet tudsz az írás ellenében felhozni?

Nyugati elvtársaid már keményen nyomják az LMBTQ és gender propagandát. Te élvezkedhetsz rajta, de aki ebből nem kér, az el fogja utasítani.

Magad sem veszed észre, hogy amikor politikai haszonszerzésről beszélsz akkor azt támasztod alá, hogy a kormány a többségi akaratot figyelembe véve alkotta meg a törvényt. Mert hasznot abból lehet szerezni, ha mások kedvére teszel valamit.

De akkor mi bajod van Orbánnal, hiszen ezt várják tőle?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés