Aljasok és gyávák

2021. július 23. 10:37

Nem a melegek jogaiért harcolnak, hanem a melegeket eszközként használva a normalitást támadják.

2021. július 23. 10:37
null
Rákay Philip
Facebook

„Az LMBTQ-propaganda pontosan olyan, mint amikor a roma jogvédelem égisze alatt megmondják a cigányoknak, hogy nekik mi a jó, pontosabban, hogy miért rossz cigánynak lenni Magyarországon.

A hasonlóság nem véletlen. Ugyanazok a szervezetek csinálják, ugyanaz a módszertan: Gyurcsány Ferenc táblát vált, az »Én is roma vagyok« szlogent a nyakában kicseréli szivárványosra.

Ahogyan az úgynevezett roma jogvédelem, úgy az LMBTQ-propaganda is eszközként használ embereket, kisebbségi közösségeket. A magamutogató, polgárpukkasztó »divatmelegeket« leszámítva az egész militáns LMBTQ-propaganda zavarja a homoszexuálisokat. Akik valószínűleg jól elvannak a saját életükkel, biztonságban érzik magukat, és nem akarnak szivárványszínű műpénisszel iskolákba járni »érzékenyíteni«, mert úgy gondolják, hogy a szexuális orientációjuk magánügy. És így vagyunk ezzel mi, a heteroszexuális többség is. Ezt nevezzük normalitásnak.

Az LMBTQ-propagandisták a konszenzusos társadalmi normákat felrúgva közügyet kreáltak abból, hogy ki mit csinál vagy csinálhat a hálószobájában. Nem a melegek jogaiért harcolnak, hanem a melegeket eszközként használva a normalitást támadják. Az LMBTQ-propagandisták saját kezűleg tűzik ki a szivárvány jelét a melegekre, transzneműekre, bár erre senki nem kérte őket.”

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök felesége, Dobrev Klára (b) társaságában Budapesten, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott tüntetésen, amelyet a DK és a hozzá csatlakozó pártok, szervezetek tartottak Bayer Zsolt Magyar Hírlapban megjelent cikke miatt 2013. január 13-án.MTI Fotó: Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. július 24. 05:34
A te normalitásodat támadják, egy elvtelen agit-prop jobbágyét? Attól csak jobb lesz az ország.
annamanna
2021. július 24. 02:14
Igazán figyelemreméltó szöveg: https://www.facebook.com/ujegyenloseg/photos/a.1279669915441961/4141684522573805/
-Zsolt-
2021. július 24. 01:02
Na, a vegen meg kiderul, hogy a kormany vedi a melegeket (mellesleg ez lenne a feladata), es nem is eszkozkent hasznalja oket riogatasra, hanem valojaban Gyurcsanytol kell oket megvedeni. Lehet meg a skizofreniat, a gyavasagot es az aljassagot fokozni, fiuk?
annamanna
2021. július 23. 23:28
"Hont András 7 perce Jó, én azt hiszem befejeztem. Magyar politika 2021. Az űrkutatásért felelős miniszteri biztos a nemi szervek levágásáról értekezik. Térjünk vissza a kulafosztogató kakadukhoz. Miniszteri biztos: "Az a fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét" atv.hu" https://www.facebook.com/hontandras75/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik