Transznemű gyerekek a Pegazus szárnyán

2021. július 22. 13:08

Antoni Rita
24.hu
A nagyszüleim bizalommal fogadták a rendszerváltást, és pontosan értették, mit jelent a többpártrendszer és a demokrácia.

„Hiába lehet csupán egy gumicsont a Pegasus-botrány árnyékában, mivel intelligens, értékes, mély érzésű emberek életét, érvényesülését, lelkiállapotát veti vissza minden egyes LMBTQ-ellenes intézkedés, nem ignorálhatjuk az Orbán Viktor által bejelentett népszavazást, amelynek kérdései aljasok, hazugok, manipulatívak és értelmetlenek.

Amikor gyerekkoromban a nagyszüleim mesélték, hogy az átkosban »szavazás« címen be kellett ikszelni a szavazólapon található egyetlen nevet, nem hittem el. Bizonygatták, hogy valóban így volt, de akkor meg azt nem hittem el, hogy az emberek tömegesen részt vettek ebben az ostoba színjátékban. Erre azt is megtudtam, hogy aki nem akart, az kapott a szomszédtól, kollégától vagy más, tűzközeli ismerőstől amolyan bizalmasan odakacsintós baráti jó tanácsot: menjen szépen el, »nehogy baj legyen«.

A nagyszüleim bizalommal fogadták a rendszerváltást, és pontosan értették, mit jelent a többpártrendszer és a demokrácia. Nem úgy a két házzal arrébb lakó Jani bácsi, aki 1994 májusában, összezavarodva a jelöltek sorától, így kiáltott fel a közeli általános iskolában felállított szavazófülkék egyikében:

»Kire kell szavazni?«

Jani bácsi sajnos már nem él, de ha még köztünk lenne, most, a nemzeti »konzultációk« és az Orbán-féle »népszavazások« korában újra komfortosan érezné magát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Kire kell szavazni?"

Jani bácsi sajnos már nem él,
.........
Tévedés. Nagyon sok ilyen személy ma is van. Még az sem zárható ki, hogy ön is közéjük tartozik.

Hubzmg, nem csoda, hogy szegény gyerek fél. Ez a lény úgy néz ki, mintha Gandalf nőnek öltözött volna.

Ritácska egy kicsikét butácska.
Szerinte mély érzésű emberek életét, érvényesülését, lelkiállapotát veti vissza minden egyes LMBTQ-ellenes intézkedés.

Az öt eldöntendő kérdés:

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”

Nyugodjon meg Ritácska, abban a rendszerben olyan is megesett, hogy ellenzéki gondolkozású fiatalként nem mentem el szavazni, de anyukám ismerősei, akik ott ültek az akkori választási bizottságban, kitöltöttek helyettem egy szavazólapot és bejelölték, hogy szavaztam. Most megteheti, hogy demokratikusan nem megy el, ha nem akar. És szavazhat igenekkel is, hiszen azzal ért egyet. Ha nem így lenne, felháborodna és tiltakozna az ilyen nyugaton bevett szabályok és esetek és a nyugati liberálbolsik ilyen irányú ideológiái ellen.

Tudod koma, ahonnan te a híreket szerzed ott ellenzéki propaganda megy ezerrel és az ilyen témájú nyugati információkkal azért sem foglalkoznak, mert egyetértenek vele és természetes számukra. Amit viszont a konzervatív sajtó összemikroszkópozott a homoszexuális kultuszról és a nemváltási idiotizmusról, az kifejezetten ijesztővé kezd válni. Nálam egy 'harmadik nem' is kiveri a biztosítékot, mert azt az egyet is gyógyítani kellene, nemhogy 98, egy ilyen irányú 'tudományos' kutatás is sok lenne, nemhogy az egész egyetemi szféra áttranszosodása, egy szülők megkerülésével véghez vitt 'nemváltás' is mélységesen felháborít, nehogy ez a téboly, amelyet több államban már engedélyeztek. Egy csökött agyú homoszexuálisnak a nyilvánosan hirdetett célja a heteroszexuálisok gyermekeinek átalakításáról szerintem börtönt kíván, a homoszexuális szervezetek esetet övező hallgatása pedig mindent elmond.

Arról pedig, hogy mennyien vannak a homoszexuálisok, sehol egy hiteles felmérés, csak a kultusz hevében született túlzó becslések. Ami érthető, hiszen az intelligens és ép erkölcsi érzékkel rendelkező homoszexuálisok nem 'büszkélkednek', hanem a saját szubkultúrájukon belül élik az életüket.

Az ember esendő, könnyen sebezhető, mentális frusztrációkat hordozó lény. Ha azzal bombázzák, hogy ha nemet vált vagy a saját nemét választja, akkor könnyebben viseli majd a bajait, akkor számosan lépre mennek. Erről viszont az USA-ban van felmérés, amit szintén meg lehet kérdőjelezni, de elég aggasztó.

Úgyhogy szó sincs "büdös nagy mocskos hazugságról", még ha ennek a szellemi fertőzésnek a pontos kiterjedését nem is ismerjük.

Nem tudom, felfogod-e azt, hogy most az általatok állandóan szajkózott demokrácia klasszikus változatáról van szó. Mondjon véleményt a társadalom. Véleményt pedig nem csak nálunk már meglévő, hanem máshol már létező, és várhatóan hozzánk is megérkező dolgokról is lehet mondani. Elébe lehet menni a természetellenes őrületnek. Most én kérdezem, ha nálunk senki nem vevő ezekre a torzulásokra, akkor nem mindegy, hogy szavaznak-e róla, vagy sem? Persze, a liberális demokrácia ezt már megszűrné, mellőzné, ahogyan Hollandiában megszüntették a népszavazás intézményét. Miután kétszer leszavazták a kormányt.

De segítek tovább bosszankodni, képzeld el, hogy ha a népszavazás eredménye alátámasztja a törvényt, akkor az EU-ból érkező szankciókról már nem mondhatják, hogy nem a magyar nép, csupán a kormány ellen vannak. Mert akkor már a magyar társadalom döntését kell kifogásolniuk, szankcionálniuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés